LASTİK İŞ

TÜKODER SİYASİ PARTİLERİ ÜYE YAPIYOR

Gündem 24.09.2020 - 12:05, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

TÜKODER SİYASİ PARTİLERİ ÜYE YAPIYOR

Tüketici Koruma Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Çetin Kocatürk ve yönetimi dernek üye kayıtlarını hızlandırarak bu günde 32 iki üye derneğe kazandırdı.

Dernek yönetim kurulu başkanlığına seçilen Çetin Kocatürk, yaptığı üye çalışmalarına hız vererek derneğin üye sayısını arttırarak toplam 149 a çıkardı. Yaklaşık 6 ay önce Tüketici Koruma Derneği Gölcük Şubesi Başkanlığına seçilen Çetin Kocatürk, geçtiğimiz hafta itibarı ile derneğe üye kazandırmak için çalışmalarına dernek yönetimi ile birlikte başladı. Yapılan bu çalışmaların neticesinde derneğe kazandırdığı üye sayısı 149 a yükseltti.   Çok samimi bir ortamda ağırlandık Bu kapsamda Tüketiciyi Koruma Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Çetin Kocatürk ve yönetimi önceki gün CHP Gölcük ilçe başkanı Fikret Gürel ve parti yönetimini parti binasında ziyaret etti. Ziyarette Derneğinin icraatlarını anlatan Başkan Kocatürk; “biz Gölcük Şubesi olarak başlattığımız üye katılım programı kapsamında Cumhuriyet Halk partisini ziyaret ettik. Çok samimi ortamda bizleri ağırlayan ilçe Başkan ve yöneticilerine tüketici hakları ve derneğimiz hakkında bilgilendirme yaptık. İlçe Başkanı Fikret Gürel, parti Kadın kolları Başkanı Mine İşeri Meclis üyeleri ve üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda parti üyelerine TÜKODER Gölcük şubesinin çalışmaları hakkında bilgiler verdik.   Parti de 32 kişinin üye kayıtlarını yaptık İlk olarak CHP ilçe başkanı Fikret Gürel’in üyelik kaydını gerçekleştirdik. Cumhuriyet Halk partisi Gölcük ilçe başkanlığının yönetim kadrosu ve üyelerinin katılımı ile otuz iki üye kaydı gerçekleştirdik. Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanlığının Tüketiciyi Koruma Derneğine gösterdiği bu yakın ilgi ve hediye için teşekkür ediyoruz. Üye katılım programımız Büyük Birlik Partisi ile devam edecektir’ şeklinde ifade etti.   Fahri Haner
Tüketici Koruma Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Çetin Kocatürk ve yönetimi dernek üye kayıtlarını hızlandırarak bu günde 32 iki üye derneğe kazandırdı.

Dernek yönetim kurulu başkanlığına seçilen Çetin Kocatürk, yaptığı üye çalışmalarına hız vererek derneğin üye sayısını arttırarak toplam 149 a çıkardı. Yaklaşık 6 ay önce Tüketici Koruma Derneği Gölcük Şubesi Başkanlığına seçilen Çetin Kocatürk, geçtiğimiz hafta itibarı ile derneğe üye kazandırmak için çalışmalarına dernek yönetimi ile birlikte başladı. Yapılan bu çalışmaların neticesinde derneğe kazandırdığı üye sayısı 149 a yükseltti.

 

Çok samimi bir ortamda ağırlandık

Bu kapsamda Tüketiciyi Koruma Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Çetin Kocatürk ve yönetimi önceki gün CHP Gölcük ilçe başkanı Fikret Gürel ve parti yönetimini parti binasında ziyaret etti. Ziyarette Derneğinin icraatlarını anlatan Başkan Kocatürk; “biz Gölcük Şubesi olarak başlattığımız üye katılım programı kapsamında Cumhuriyet Halk partisini ziyaret ettik. Çok samimi ortamda bizleri ağırlayan ilçe Başkan ve yöneticilerine tüketici hakları ve derneğimiz hakkında bilgilendirme yaptık. İlçe Başkanı Fikret Gürel, parti Kadın kolları Başkanı Mine İşeri Meclis üyeleri ve üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda parti üyelerine TÜKODER Gölcük şubesinin çalışmaları hakkında bilgiler verdik.

 

Parti de 32 kişinin üye kayıtlarını yaptık

İlk olarak CHP ilçe başkanı Fikret Gürel’in üyelik kaydını gerçekleştirdik. Cumhuriyet Halk partisi Gölcük ilçe başkanlığının yönetim kadrosu ve üyelerinin katılımı ile otuz iki üye kaydı gerçekleştirdik. Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanlığının Tüketiciyi Koruma Derneğine gösterdiği bu yakın ilgi ve hediye için teşekkür ediyoruz. Üye katılım programımız Büyük Birlik Partisi ile devam edecektir’ şeklinde ifade etti.

 

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.