LASTİK İŞ

TRAKYALILARDAN KAYMAKAMA ZİYARET

Gölcük 22.06.2019 - 14:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TRAKYALILARDAN KAYMAKAMA ZİYARET

Gölcük'e yeni atanan Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak'a devam eden seri ziyaretler kapsamında önceki gün Gölcüklü Trakyalılar Dernek olarak Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak'ı makamında ziyaret ederek yeni görevi hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

İlçemize yeni atanan Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak yeni görevine başladığından itibaren kamu kurum ve kuruluşlar, sivil toplum kuruluşlarından seri ziyaretler devam ediyor. Bu kapsamda Gölcük Trakya İlleri Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ramazan Korkut ve yönetimi önceki gün Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak'ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Trakya'nın simgesi olan kispet'i hediye ettiler. Ziyarete memnuniyetini dile getiren Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak; “öncelikle sizlerin bu nezaket ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim. Sivil toplum kuruluşlarımız bizler için çok önemlidir. Hep birlikte bu güzel kentimize en iyi hizmeti yaparak cazibe haline getireceğiz. İlçemizde sivil toplum kuruluşlarımız birlik ve beraberliği sağlaması bizim için gurur vericidir. Bugün itibarı ile birlik ve beraberlik içinde çalışarak ilçemize en iyi hizmeti vereceğiz” dedi. Dernek Başkanı Ramazan Korkut; “öncelikle ilçemizde göreve yeni başladınız. Yeni göreviniz hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim. Biz dernek olarak ilçemizde üzerimize düşen bir görev olduğunda daima yanınızda olacağız” dedi. Kısaca Dernek faaliyetlerini anlatan Dernek başkanı Ramazan Korkut; “ilçemizde Derneğimizin kuruluşundan bu güne kadar öncelikle birlik ve beraberliği sağlamıştır. Her yıl yaptığımız etkinliklerimizde yöresel kültür ve adetlerimizi yaşadığımız bu ilçemizde tanıtarak kültürümüzü yaşatmaya çalışıyoruz.  Bu etkinliklerimiz birlik ve beraberlik kahvaltısı, mübarek Ramazan ayında iftar yemeklerini düzenlemek, her yıl derneğimizin yıldönümünde geceler düzenlemek, en önemlisi maddi durumu iyi olmayan hemşerilerimizin Üniversitede okuyan çocuklarına burs yardımını yapıyoruz. Kadın Kolları Başkanımız Gülten Karagöz, Gölcük'te yaşayan Trakyalı bir araya toplayarak geçmişten gelen kültürleri yaşatma ve geliştirme çabalarında Derneğimizin üyelerine önemli katkılar sağlıyor. Çünkü Dernek çalışmalarında Kadınların büyük bir başarısı olurken en iyi birlik ve beraberliği kadınlar gerçekleştiriyor” şeklinde ifade etti.  Fahri Haner  
Gölcük'e yeni atanan Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak'a devam eden seri ziyaretler kapsamında önceki gün Gölcüklü Trakyalılar Dernek olarak Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak'ı makamında ziyaret ederek yeni görevi hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

İlçemize yeni atanan Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak yeni görevine başladığından itibaren kamu kurum ve kuruluşlar, sivil toplum kuruluşlarından seri ziyaretler devam ediyor. Bu kapsamda Gölcük Trakya İlleri Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ramazan Korkut ve yönetimi önceki gün Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak'ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Trakya'nın simgesi olan kispet'i hediye ettiler.

Ziyarete memnuniyetini dile getiren Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak; “öncelikle sizlerin bu nezaket ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim. Sivil toplum kuruluşlarımız bizler için çok önemlidir. Hep birlikte bu güzel kentimize en iyi hizmeti yaparak cazibe haline getireceğiz. İlçemizde sivil toplum kuruluşlarımız birlik ve beraberliği sağlaması bizim için gurur vericidir. Bugün itibarı ile birlik ve beraberlik içinde çalışarak ilçemize en iyi hizmeti vereceğiz” dedi.

Dernek Başkanı Ramazan Korkut; “öncelikle ilçemizde göreve yeni başladınız. Yeni göreviniz hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim. Biz dernek olarak ilçemizde üzerimize düşen bir görev olduğunda daima yanınızda olacağız” dedi. Kısaca Dernek faaliyetlerini anlatan Dernek başkanı Ramazan Korkut; “ilçemizde Derneğimizin kuruluşundan bu güne kadar öncelikle birlik ve beraberliği sağlamıştır. Her yıl yaptığımız etkinliklerimizde yöresel kültür ve adetlerimizi yaşadığımız bu ilçemizde tanıtarak kültürümüzü yaşatmaya çalışıyoruz. 
Bu etkinliklerimiz birlik ve beraberlik kahvaltısı, mübarek Ramazan ayında iftar yemeklerini düzenlemek, her yıl derneğimizin yıldönümünde geceler düzenlemek, en önemlisi maddi durumu iyi olmayan hemşerilerimizin Üniversitede okuyan çocuklarına burs yardımını yapıyoruz. Kadın Kolları Başkanımız Gülten Karagöz, Gölcük'te yaşayan Trakyalı bir araya toplayarak geçmişten gelen kültürleri yaşatma ve geliştirme çabalarında Derneğimizin üyelerine önemli katkılar sağlıyor. Çünkü Dernek çalışmalarında Kadınların büyük bir başarısı olurken en iyi birlik ve beraberliği kadınlar gerçekleştiriyor” şeklinde ifade etti. 
Fahri Haner  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.