TERSANE İŞÇİ ALIYOR

Ekonomi 22.08.2015 - 11:59, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

TERSANE İŞÇİ ALIYOR

İŞKUR, Gölcük Tersanesi Komutanlığı‘nın bünyesinde çalışacak işçiler alacağını duyurdu.

İŞKUR, Gölcük Tersanesi Komutanlığı’nın bünyesinde çalışacak 13 akücü, 12 borucu, 2 boyacı, 2 elektrikçi, 4 elektronikçi, 4 fiberglascı, 2 gemi adamı, 5 izolasyoncu, 3 kaptan, 20 kaynakçı, 13 marangoz, 19 tekneci, 19 tesfiyeci plancı, 13 tornacı olmak üzere toplam da 131 işçi alacağını duyurdu. Bu alanlarda çalışmak isteyenler diploma veya ustalık- kalfalık belgeleri ile 26 Ağustos tarihine kadar  İŞKUR’a müracaat etmeleri yeterli. Başvuru yapacak olan kişilerin lise mezunu olması ve KPSS’den en az 60 puan alması gerekiyor. İnternet üzerinden başvuru yapmak isteyenler www.iskur.gov.tr adresinden yapabilirler.
İŞKUR, Gölcük Tersanesi Komutanlığı‘nın bünyesinde çalışacak işçiler alacağını duyurdu.

İŞKUR, Gölcük Tersanesi Komutanlığı’nın bünyesinde çalışacak 13 akücü, 12 borucu, 2 boyacı, 2 elektrikçi, 4 elektronikçi, 4 fiberglascı, 2 gemi adamı, 5 izolasyoncu, 3 kaptan, 20 kaynakçı, 13 marangoz, 19 tekneci, 19 tesfiyeci plancı, 13 tornacı olmak üzere toplam da 131 işçi alacağını duyurdu. Bu alanlarda çalışmak isteyenler diploma veya ustalık- kalfalık belgeleri ile 26 Ağustos tarihine kadar  İŞKUR’a müracaat etmeleri yeterli.

Başvuru yapacak olan kişilerin lise mezunu olması ve KPSS’den en az 60 puan alması gerekiyor. İnternet üzerinden başvuru yapmak isteyenler www.iskur.gov.tr adresinden yapabilirler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.