LASTİK İŞ

TEMAD'DAN ADD'YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Değirmendere 27.03.2015 - 12:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

TEMAD'DAN ADD'YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Başkanı Bekir Tülü ve yönetimi, ADD Başkanı İsmet Bucak'ı ziyaret ederek tebrik etti.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Başkanı Bekir Tülü ve yönetimi, ADD Başkanı İsmet Bucak'ı ziyaret ederek tebrik etti. Geçtiğimiz günlerde ADD Lokalinde gerçekleşen olağan kongre de bir kez daha Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Başkanı seçilen İsmet Bucak dernek binasında tebrikleri kabul ediyor. TEMAD Başkanı Bekir Tülü ve yönetimi de ADD'yi ziyaret ederek Başkan Bucak'ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Başkan Tülü "İsmet Bucak başkanımız ADD çalışmalarıyla güzel bir uyum yakaladı. Uzun yıllar devam ettirdiği görevi layıkıyla yaptığını düşünüyoruz. Başkanımızı aynı zamanda meslektaşımızı tebrik ediyoruz. Görevinde başarılar diliyoruz" dedi. ADD Başkanı ismet Bucak nazik ziyaret için TEMAD ailesine teşekkür ettiğini ifade ederek "Güzel dilekleriniz beni çok mutlu etti. Biz burada Mustafa Kemal Atatürk'ün kendisini ve emanetini yok etmeye çalışanların karşısında durmaya devam edeceğiz. Bu emanete sımsıkı sarılacağız" dedi.
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Başkanı Bekir Tülü ve yönetimi, ADD Başkanı İsmet Bucak'ı ziyaret ederek tebrik etti.
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Başkanı Bekir Tülü ve yönetimi, ADD Başkanı İsmet Bucak'ı ziyaret ederek tebrik etti.
Geçtiğimiz günlerde ADD Lokalinde gerçekleşen olağan kongre de bir kez daha Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Başkanı seçilen İsmet Bucak dernek binasında tebrikleri kabul ediyor. TEMAD Başkanı Bekir Tülü ve yönetimi de ADD'yi ziyaret ederek Başkan Bucak'ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Başkan Tülü "İsmet Bucak başkanımız ADD çalışmalarıyla güzel bir uyum yakaladı. Uzun yıllar devam ettirdiği görevi layıkıyla yaptığını düşünüyoruz. Başkanımızı aynı zamanda meslektaşımızı tebrik ediyoruz. Görevinde başarılar diliyoruz" dedi. ADD Başkanı ismet Bucak nazik ziyaret için TEMAD ailesine teşekkür ettiğini ifade ederek "Güzel dilekleriniz beni çok mutlu etti. Biz burada Mustafa Kemal Atatürk'ün kendisini ve emanetini yok etmeye çalışanların karşısında durmaya devam edeceğiz. Bu emanete sımsıkı sarılacağız" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.