LASTİK İŞ
ismail

TEMAD'DAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE DESTEK

Eğitim 30.08.2015 - 17:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

TEMAD'DAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE DESTEK

İlçemizin en aktif derneklerinden Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği her yıl olduğu gibi bu yılda üniversite öğrencilerine burs verecek.

İlçemizin en aktif derneklerinden Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği her yıl olduğu gibi bu yılda üniversite öğrencilerine burs verecek. 10 AY BURS VERECEKLER 2015-2016 eğitim öğretim yılında 10 öğrenciye 10 ay boyunca 200 TL burs verecek olan  dernek yönetimi yıl içinde bu sayının üyelerinin bağışına göre artabileceğini belirtti. TEMAD  Başkanı Bekir Tülü bursların derneğe kayıtlı üyelerin bağışları ile verildiğini ifade ederek dernek üyelerine teşekkür etti. Tülü "Her yıl dernek üyelerinin desteği ile 10 üniversite öğrencisine burs verdik. Bursları bu yılda 10 öğrencimize vereceğiz.   İHTİYAÇ SAHİBİ TÜM ÖĞRENCİLER Başkan Tülü“Her yıl kendi üyelerimizin çocuklarına burs veriyorduk. Bu yıl o kriteri kaldırdık. İhtiyaç sahibi 10 öğrencimize burs vereceğiz. Burs için başvuruları 1 Eylül ile 20 Eylül arası alacağız. Değerlendirdikten sonra 10 çocuğumuza 10 ay boyunca 200 liralık burs vereceğiz. Üyelerimiz Ocak ayında aidatlarını öderken burslu öğrencilerimize daha fazla destek olmak istese öğrenci sayısını artıracağız.Bağışlarıyla destek olan dernek üyelerine çok teşekkür ediyoruz“
İlçemizin en aktif derneklerinden Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği her yıl olduğu gibi bu yılda üniversite öğrencilerine burs verecek.

İlçemizin en aktif derneklerinden Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği her yıl olduğu gibi bu yılda üniversite öğrencilerine burs verecek.

10 AY BURS VERECEKLER
2015-2016 eğitim öğretim yılında 10 öğrenciye 10 ay boyunca 200 TL burs verecek olan  dernek yönetimi yıl içinde bu sayının üyelerinin bağışına göre artabileceğini belirtti.
TEMAD  Başkanı Bekir Tülü bursların derneğe kayıtlı üyelerin bağışları ile verildiğini ifade ederek dernek üyelerine teşekkür etti. Tülü "Her yıl dernek üyelerinin desteği ile 10 üniversite öğrencisine burs verdik. Bursları bu yılda 10 öğrencimize vereceğiz.  
İHTİYAÇ SAHİBİ TÜM ÖĞRENCİLER
Başkan Tülü“Her yıl kendi üyelerimizin çocuklarına burs veriyorduk. Bu yıl o kriteri kaldırdık. İhtiyaç sahibi 10 öğrencimize burs vereceğiz. Burs için başvuruları 1 Eylül ile 20 Eylül arası alacağız. Değerlendirdikten sonra 10 çocuğumuza 10 ay boyunca 200 liralık burs vereceğiz. Üyelerimiz Ocak ayında aidatlarını öderken burslu öğrencilerimize daha fazla destek olmak istese öğrenci sayısını artıracağız.Bağışlarıyla destek olan dernek üyelerine çok teşekkür ediyoruz“

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.