LASTİK İŞ

TEMAD 9 ÖĞRENCİYE BURS VERDİ

Eğitim 28.06.2015 - 17:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

TEMAD 9 ÖĞRENCİYE BURS VERDİ

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği 2014-2015 eğitim öğretim yılında üniversite öğrencilerine burs verdi.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği 2014-2015 eğitim öğretim yılında üniversite öğrencilerine burs verdi. İlçemizin en aktif derneklerinden Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği her yıl olduğu gibi bu yılda üniversite öğrencilerine burs verdi. 2014-2015 eğitim öğretim yılında 9 öğrenciye 10 ay boyunca 200 TL burs veren dernek yönetimi gelecek yıl da burslara devam edeceklerini söyledi. Dernek Başkanı Bekir Tülü bursların derneğe kayıtlı üyelerin bağışları ile verildiğini ifade ederek dernek üyelerine teşekkür etti. Tülü "Bu yıl dernek üyelerini desteği ile 9 üniversite öğrencisine burs verdik. Burs hizmetimiz gelecek yıl da devam edecek. Bağışlarıyla destek olan dernek üyelerine çok teşekkür ediyoruz. gelecek yıl için de destek bekliyoruz" dedi. 
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği 2014-2015 eğitim öğretim yılında üniversite öğrencilerine burs verdi.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği 2014-2015 eğitim öğretim yılında üniversite öğrencilerine burs verdi.
İlçemizin en aktif derneklerinden Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği her yıl olduğu gibi bu yılda üniversite öğrencilerine burs verdi. 2014-2015 eğitim öğretim yılında 9 öğrenciye 10 ay boyunca 200 TL burs veren dernek yönetimi gelecek yıl da burslara devam edeceklerini söyledi. Dernek Başkanı Bekir Tülü bursların derneğe kayıtlı üyelerin bağışları ile verildiğini ifade ederek dernek üyelerine teşekkür etti. Tülü "Bu yıl dernek üyelerini desteği ile 9 üniversite öğrencisine burs verdik. Burs hizmetimiz gelecek yıl da devam edecek. Bağışlarıyla destek olan dernek üyelerine çok teşekkür ediyoruz. gelecek yıl için de destek bekliyoruz" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.