LASTİK İŞ

TEMAD 35 YAŞINDA

Gündem 16.10.2019 - 12:24, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TEMAD 35 YAŞINDA

TEMAD Gölcük şubesinin kuruluşunun 35. yıl dönümünü Gölcük Anıtpark’ta düzenlediği törenle kutladılar.

    TEMAD Gölcük şubesinin kuruluşunun 35. yıl dönümünü Gölcük Anıtpark’ta düzenlediği törenle kutladılar. TEMAD Başkanı Bekir Tülü “Derneğimizin kuruluş günü, 17 Ekim Dünya Astsubaylar günü kutlamaları ile ayrı bir anlam kazanmış oldu. Derneğimiz TEMAD siz değerli üyelerimizle birlikte gücüne güç katmakta, sizlerle birlikte yaptığımız hak arama mücadelesinde hep beraber başarıya ulaşacağımıza inancım tamdır”dedi   35. yıl dönümü dolayısı ile TEMAD Gölcük şubesi başkanı Bekir Tülü ve yönetimi tarafından Gölcük Anıtpark’ta tören düzenledi. Düzenlenen Törene, TEMAD Gölcük Şube başkanı Bekir Tülü, Atatürk Düşünce Derneği başkanı Cemil Özbaş, Gölcük Muharip Gaziler Derneği başkanı M. Hanefi Arslan ve çok sayıda TEMAD üyeleri katılım sağladılar. Tören çelenk sunumu ardından saygı duruşu ve istiklal marşı okunarak başladı.   ŞEHİTLERİMİZİ MİNNET İLE ANIYORUZ Törende günün almam ve önemini belirten konuşmayı yapan TEMAD Gölcük şube başkanı Bekir Tülü; “değerli davetliler, kuruluşumuzun 35. yılını burada hep birlikte kutluyoruz. Öncelikle Barış Pınar Hareketinde görev yapan silah arkadaşlarımıza başarılar diliyor, şehitlerinizi minnetle anıyoruz Genel Merkezimizin 17 Ekim Ankara’da kutlama kararı gereği şubeler kutlamalarını bir gün önceye almıştır. 17 Ekim aynı zamanda TEMAD’IN önderliğinde uluslar arası düzeyde Dünya Astsubaylar günü olarak kutlanmaktadır”dedi. ÜYELERİMİZ İLE GÜCÜMÜZE GÜÇ KATIYORUZ Başkan Tülü “Derneğimizin kuruluş günü, 17 Ekim Dünya Astsubaylar günü kutlamaları ile ayrı bir anlam kazanmış oldu. Derneğimiz TEMAD siz değerli üyelerimizle birlikte gücüne güç katmakta, sizlerle birlikte yaptığımız hak arama mücadelesinde hep beraber başarıya ulaşacağımıza inancım tamdır. TEMAD Gölcük şubesi olarak 35 yılda 1800 üye sayısına ulaşan ve 17 Üniversite öğrencisine burs veren bir sivil toplum kuruluşu olduk. Yüreği Astsubay sevdası ile atan TEMAD sevdalısı Tüm Meslektaşlarımızın ve ailelerinin Dünya Astsubaylar gününü kutlar. Aramızdan ayrılarak ebediyete intikal etmiş meslektaşlarımıza Alahtan rahmet dilerim” dedi. 35.YIL PASTASI KESİLDİ Anıt parkaki törenin ardından Dernek binasında 35. yılın pastasını keserek ikram ettiler.   Fahri Haner  
TEMAD Gölcük şubesinin kuruluşunun 35. yıl dönümünü Gölcük Anıtpark’ta düzenlediği törenle kutladılar.

 

 

TEMAD Gölcük şubesinin kuruluşunun 35. yıl dönümünü Gölcük Anıtpark’ta düzenlediği törenle kutladılar. TEMAD Başkanı Bekir Tülü “Derneğimizin kuruluş günü, 17 Ekim Dünya Astsubaylar günü kutlamaları ile ayrı bir anlam kazanmış oldu. Derneğimiz TEMAD siz değerli üyelerimizle birlikte gücüne güç katmakta, sizlerle birlikte yaptığımız hak arama mücadelesinde hep beraber başarıya ulaşacağımıza inancım tamdır”dedi

 

35. yıl dönümü dolayısı ile TEMAD Gölcük şubesi başkanı Bekir Tülü ve yönetimi tarafından Gölcük Anıtpark’ta tören düzenledi. Düzenlenen Törene, TEMAD Gölcük Şube başkanı Bekir Tülü, Atatürk Düşünce Derneği başkanı Cemil Özbaş, Gölcük Muharip Gaziler Derneği başkanı M. Hanefi Arslan ve çok sayıda TEMAD üyeleri katılım sağladılar. Tören çelenk sunumu ardından saygı duruşu ve istiklal marşı okunarak başladı.

 

ŞEHİTLERİMİZİ MİNNET İLE ANIYORUZ

Törende günün almam ve önemini belirten konuşmayı yapan TEMAD Gölcük şube başkanı Bekir Tülü; “değerli davetliler, kuruluşumuzun 35. yılını burada hep birlikte kutluyoruz. Öncelikle Barış Pınar Hareketinde görev yapan silah arkadaşlarımıza başarılar diliyor, şehitlerinizi minnetle anıyoruz Genel Merkezimizin 17 Ekim Ankara’da kutlama kararı gereği şubeler kutlamalarını bir gün önceye almıştır. 17 Ekim aynı zamanda TEMAD’IN önderliğinde uluslar arası düzeyde Dünya Astsubaylar günü olarak kutlanmaktadır”dedi.

ÜYELERİMİZ İLE GÜCÜMÜZE GÜÇ KATIYORUZ

Başkan Tülü “Derneğimizin kuruluş günü, 17 Ekim Dünya Astsubaylar günü kutlamaları ile ayrı bir anlam kazanmış oldu. Derneğimiz TEMAD siz değerli üyelerimizle birlikte gücüne güç katmakta, sizlerle birlikte yaptığımız hak arama mücadelesinde hep beraber başarıya ulaşacağımıza inancım tamdır. TEMAD Gölcük şubesi olarak 35 yılda 1800 üye sayısına ulaşan ve 17 Üniversite öğrencisine burs veren bir sivil toplum kuruluşu olduk. Yüreği Astsubay sevdası ile atan TEMAD sevdalısı Tüm Meslektaşlarımızın ve ailelerinin Dünya Astsubaylar gününü kutlar. Aramızdan ayrılarak ebediyete intikal etmiş meslektaşlarımıza Alahtan rahmet dilerim” dedi.

35.YIL PASTASI KESİLDİ

Anıt parkaki törenin ardından Dernek binasında 35. yılın pastasını keserek ikram ettiler.

 

Fahri Haner  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.