TEMAD 32 YAŞINDA

Gündem 17.10.2016 - 17:49, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

TEMAD 32 YAŞINDA

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği 5. Dünya Astsubaylar Günü ve TEMAD'ın 32. kuruluş yıldönümü Anıt Parkta kutladı. Yağmura rağmen programa yoğun katılım sağlandı. TEMAD başkanı Bekir Tülü “Ülkemizin içinde bulunduğu terör ortamı nedeniyle, kuruluşumuzun 32. yılını buruk bir şekilde kutluyoruz. Genel merkezimizin talimatıyla bu yıl ki etkinler iptal edilmiş olup, şubeler düzeyinde kutlama yapılması kararı alınmıştır” dedi.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği 5. Dünya Astsubaylar Günü ve TEMAD'ın 32. kuruluş yıldönümü Anıt Parkta kutladı. Programa Temad yönetimi, Temad üyeleri eşleri ve CHP ilçe Başkanı İsmet İşeri katıldı. Yağmura rağmen katılım oldukça yüksek oldu. Tören Atatürk Anıtına  çelenk sunumu ile başladı. İstiklal Marşının okunmasının ardından TEMAD Gölcük şube Başkanı Bekir Tülü bir konyuşma yaptı. BU YIL HÜZÜNLÜ KUTLUYORUZ Başkan Tülü “ Saygıdeğer hanımefendiler ve değerli Üyelerimiz, Ülkemizin içinde bulunduğu terör ortamı nedeniyle, kuruluşumuzun 32. yılını buruk bir şekilde kutluyoruz. Genel merkezimizin talimatıyla bu yıl ki etkinler iptal edilmiş olup, şubeler düzeyinde kutlama yapılması kararı alınmıştır. 17 Ekim aynı zamanda  Temad ın Önderliğinde Uluslararası düzeyde dünya Astsubaylar günü olarak kutlanmaktadır “şeklinde konuştu. İNTİBAK SORUNUNU ÇÖZDÜK Başkan Tülü “Derneğimizin Kuruluş günü, 17 Ekim Dünya Astsubaylar günü kutlamaları ile ayrı bir anlam kazanmış oldu. Derneğimiz Temad önderliğinde yaptığımız hak arama mücadelesi sonucunda yıllardır çözülemeyen İntibak sorunumuzu çözmüş bulunmaktayız. Tazminatlar konusunda görüşmeler Genel Merkezimiz tarafından yürütülmekte olup kısa bir zaman içinde çözüme ulaşacağına inanıyoruz”dedi. AŞURE İKRAM EDİLDİ Başkan Tülü “Yüreği Astsubay sevdası ile atan Temad sevdalısı tüm meslektaşlarımızın ve ailelerinin Dünya Astsubaylar Gününü Kutlar. aramızdan ayrılarak ebediyete intikal etmiş meslektaşlarımıza Allah'tan rahmet dilerim. Katılımınızdan dolayı teşekkür eder saygılar sunarım. Bu yıl şehtilerimiz ve kaybettiğimiz Temad üyeleri için aşure dağıtıyoruz”dedi. Konuşmanın ardından Anıt Parkta Temad üyelerine ve vatandaşlara aşure ikramı yapıldı.
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği 5. Dünya Astsubaylar Günü ve TEMAD'ın 32. kuruluş yıldönümü Anıt Parkta kutladı. Yağmura rağmen programa yoğun katılım sağlandı. TEMAD başkanı Bekir Tülü “Ülkemizin içinde bulunduğu terör ortamı nedeniyle, kuruluşumuzun 32. yılını buruk bir şekilde kutluyoruz. Genel merkezimizin talimatıyla bu yıl ki etkinler iptal edilmiş olup, şubeler düzeyinde kutlama yapılması kararı alınmıştır” dedi.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği 5. Dünya Astsubaylar Günü ve TEMAD'ın 32. kuruluş yıldönümü Anıt Parkta kutladı. Programa Temad yönetimi, Temad üyeleri eşleri ve CHP ilçe Başkanı İsmet İşeri katıldı. Yağmura rağmen katılım oldukça yüksek oldu. Tören Atatürk Anıtına  çelenk sunumu ile başladı. İstiklal Marşının okunmasının ardından TEMAD Gölcük şube Başkanı Bekir Tülü bir konyuşma yaptı.

BU YIL HÜZÜNLÜ KUTLUYORUZ
Başkan Tülü “ Saygıdeğer hanımefendiler ve değerli Üyelerimiz, Ülkemizin içinde bulunduğu terör ortamı nedeniyle, kuruluşumuzun 32. yılını buruk bir şekilde kutluyoruz. Genel merkezimizin talimatıyla bu yıl ki etkinler iptal edilmiş olup, şubeler düzeyinde kutlama yapılması kararı alınmıştır. 17 Ekim aynı zamanda  Temad ın Önderliğinde Uluslararası düzeyde dünya Astsubaylar günü olarak kutlanmaktadır “şeklinde konuştu.
İNTİBAK SORUNUNU ÇÖZDÜK
Başkan Tülü “Derneğimizin Kuruluş günü, 17 Ekim Dünya Astsubaylar günü kutlamaları ile ayrı bir anlam kazanmış oldu. Derneğimiz Temad önderliğinde yaptığımız hak arama mücadelesi sonucunda yıllardır çözülemeyen İntibak sorunumuzu çözmüş bulunmaktayız. Tazminatlar konusunda görüşmeler Genel Merkezimiz tarafından yürütülmekte olup kısa bir zaman içinde çözüme ulaşacağına inanıyoruz”dedi.
AŞURE İKRAM EDİLDİ
Başkan Tülü “Yüreği Astsubay sevdası ile atan Temad sevdalısı tüm meslektaşlarımızın ve ailelerinin Dünya Astsubaylar Gününü Kutlar. aramızdan ayrılarak ebediyete intikal etmiş meslektaşlarımıza Allah'tan rahmet dilerim. Katılımınızdan dolayı teşekkür eder saygılar sunarım. Bu yıl şehtilerimiz ve kaybettiğimiz Temad üyeleri için aşure dağıtıyoruz”dedi.
Konuşmanın ardından Anıt Parkta Temad üyelerine ve vatandaşlara aşure ikramı yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.