LASTİK İŞ

TATİL BAŞLADI

Eğitim 19.01.2018 - 18:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TATİL BAŞLADI

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılının ilk dönemi dün sona erdi. İlçemizde 27 Bin 548 öğrenci dün karne heyecanı yaşadı. Dün İhsaniye İlköğretim Okulunda ilçe protokolünün katılımıyla öğrencilere karneleri dağıtıldı. Öğrenciler bir dönem boyunca verdikleri emeklerin karşılığını aldı.

İhsaniye İlköğretim Okulunda gerçekleştirilen karne törenine Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Burçak Kırca, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdür Vekili Gaye Sakızlıgil, Okul Öğretmenleri, Veliler katılım sağladı. Karne Töreninde öğrencilerin heyecanı dikkat çekerken, ilçe protokolü öğrencilere sevgilerini dile getirdi. Karne Töreninde sınıfları gezen Kaymakam Altıntaş, Başkan Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve beraberindeki ilçe protokolü öğrencileri tebrik ederek, sömestr tatillerinde iyi dinlenmeleri konusunda tavsiyelerde bulundu. Altıntaş, “Hepinize güzel bir sömestr tatili diliyorum” Kaymakam Altıntaş, “2017-18 Eğitim Öğretim yılının ilk döneminin sonuna gelmiş bulunuyoruz. 18 Eylül 2017 tarihinde başlayan derslerinizde yoğun emek harcadınız. Bugün karnelerinizi alacaksınız. Sizler ülkemizin geleceklerisiniz. Derslerinde başarı gösteren öğrencilerimizi tebrik ediyor, eğer karnelerinde düşük notu olan çocuklarımız varsa o derslerini de yapacakları planlı çalışma sonrasında düzelteceklerine inanıyorum. Hepinize güzel bir sömestr tatili dönemi diliyorum” dedi. Ellibeş, “Sizler geleceğimizin teminatısınız” Karne töreninde konuşma yapan Başkan Ellibeş, “Bugün geleceğimizin teminatı olan siz çocuklarımız eğitim ve öğretim yılının ilk dönemini tamamlamış bulunuyorsunuz. Hepiniz derslerinizde yoğun emek ve çaba sarfettiniz. Sizler bizim geleceğimizin teminatısınız. Şimdi tatil zamanı. Tatilinizi iyi dinlenerek geçirin ve kitap okumayı sakın ihmal etmeyin. Hepinizi kutluyorum” şeklinde konuştu. Gülsuyu, “Gölcük eğitimiyle fark yaratacak” Daha sonra konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, “Bugün 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılının ilk dönemini tamamlıyoruz. Gölcük’te eğitim durumu iyi noktalara gelmiş durumda. Öğrencilerimizin başarıları her geçen yıl daha da yükseliyor. Gölcük önümüzdeki senelerde eğitimiyle fark yaratacak. Bugün karnelerinizi alacaksınız. Derslerinde başarı gösteren öğrencilerimizi tebrik ediyor, derslerinde düşük notu olan öğrencilerimizin de notlarını yükselteceklerine inanıyorum. Bir teşekkürü de değerli Öğretmen arkadaşlarıma ve Velilerimize etmek istiyorum. Sizler bir dönem boyunca çok yoruldunuz, emek harcadınız. Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın başarısı sizlerin de eserinizdir” dedi. Karneleri İlçe Protokolü dağıttı Karne Töreninde öğrencilere karnelerini Kaymakam Altıntaş, Başkan Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Şube Müdürleri, İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Burçak Kırca dağıttı. Öğrencilerin mutluluğu ve heyecanları görmeye değerdi. Derslerinde başarı gösteren öğrenciler mutluluklarını aileleri ile paylaşt
2017-2018 Eğitim Öğretim Yılının ilk dönemi dün sona erdi. İlçemizde 27 Bin 548 öğrenci dün karne heyecanı yaşadı. Dün İhsaniye İlköğretim Okulunda ilçe protokolünün katılımıyla öğrencilere karneleri dağıtıldı. Öğrenciler bir dönem boyunca verdikleri emeklerin karşılığını aldı.

İhsaniye İlköğretim Okulunda gerçekleştirilen karne törenine Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Burçak Kırca, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdür Vekili Gaye Sakızlıgil, Okul Öğretmenleri, Veliler katılım sağladı. Karne Töreninde öğrencilerin heyecanı dikkat çekerken, ilçe protokolü öğrencilere sevgilerini dile getirdi.

Karne Töreninde sınıfları gezen Kaymakam Altıntaş, Başkan Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve beraberindeki ilçe protokolü öğrencileri tebrik ederek, sömestr tatillerinde iyi dinlenmeleri konusunda tavsiyelerde bulundu.

Altıntaş, “Hepinize güzel bir sömestr tatili diliyorum”

Kaymakam Altıntaş, “2017-18 Eğitim Öğretim yılının ilk döneminin sonuna gelmiş bulunuyoruz. 18 Eylül 2017 tarihinde başlayan derslerinizde yoğun emek harcadınız. Bugün karnelerinizi alacaksınız. Sizler ülkemizin geleceklerisiniz. Derslerinde başarı gösteren öğrencilerimizi tebrik ediyor, eğer karnelerinde düşük notu olan çocuklarımız varsa o derslerini de yapacakları planlı çalışma sonrasında düzelteceklerine inanıyorum. Hepinize güzel bir sömestr tatili dönemi diliyorum” dedi.

Ellibeş, “Sizler geleceğimizin teminatısınız”

Karne töreninde konuşma yapan Başkan Ellibeş, “Bugün geleceğimizin teminatı olan siz çocuklarımız eğitim ve öğretim yılının ilk dönemini tamamlamış bulunuyorsunuz. Hepiniz derslerinizde yoğun emek ve çaba sarfettiniz. Sizler bizim geleceğimizin teminatısınız. Şimdi tatil zamanı. Tatilinizi iyi dinlenerek geçirin ve kitap okumayı sakın ihmal etmeyin. Hepinizi kutluyorum” şeklinde konuştu.

Gülsuyu, “Gölcük eğitimiyle fark yaratacak”

Daha sonra konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, “Bugün 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılının ilk dönemini tamamlıyoruz. Gölcük’te eğitim durumu iyi noktalara gelmiş durumda. Öğrencilerimizin başarıları her geçen yıl daha da yükseliyor. Gölcük önümüzdeki senelerde eğitimiyle fark yaratacak. Bugün karnelerinizi alacaksınız. Derslerinde başarı gösteren öğrencilerimizi tebrik ediyor, derslerinde düşük notu olan öğrencilerimizin de notlarını yükselteceklerine inanıyorum. Bir teşekkürü de değerli Öğretmen arkadaşlarıma ve Velilerimize etmek istiyorum. Sizler bir dönem boyunca çok yoruldunuz, emek harcadınız. Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın başarısı sizlerin de eserinizdir” dedi.

Karneleri İlçe Protokolü dağıttı

Karne Töreninde öğrencilere karnelerini Kaymakam Altıntaş, Başkan Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Şube Müdürleri, İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Burçak Kırca dağıttı. Öğrencilerin mutluluğu ve heyecanları görmeye değerdi. Derslerinde başarı gösteren öğrenciler mutluluklarını aileleri ile paylaşt

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.