LASTİK İŞ

TARİHİ HAMAMIN İHALESİ YAPILDI

29.09.2020 - 16:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

TARİHİ HAMAMIN İHALESİ YAPILDI

Gölcük’te, Örcün Sultan Baba Türbesi’nin alt kısmında bulunan ve şu anda harabe bir halde kapalı olan Tarihi Hamamın restorasyonun ihalesi yapıldı.

Örcün Sultan Baba Türbesi'ndeki Tarihi Hamamın Restorasyonu Projesi’nin onaylanmasından sonra, Kocaeli Valiliği ve Gölcük Belediyesi iş birliğiyle yapılacak rekonstrüksiyon uygulama işinin ihalesi,  bugün yapıldı.  Örcün Sultan Baba Türbesi'ndeki Tarihi Hamamın restorasyonu çalışmalarına başlanacak. İlçe turizmine katkı sağlayacak restorasyon projemiz hayırlı olsun. İLÇEMİZ TURİZMİNE KATKI SAĞLAYACAK Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Kocaeli Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulu tarafından, Örcün Sultan Baba Türbesi'ndeki Tarihi Hamamın Restorasyonu Projemizin onaylanmasından sonra, restorasyonun ortak proje kapsamında Kocaeli Valiliği ve Gölcük Belediyesi iş birliğiyle gerçekleştirilmesi için ihalesi yapıldı. İhalenin tamamlanması akabinde de Örcün Sultan Baba Türbesi'ndeki Tarihi Hamamın restorasyonu çalışmalarına başlayacağız. İlçemiz turizmine katkı sağlayacak restorasyon projemiz hayırlı olsun” dedi.
Gölcük’te, Örcün Sultan Baba Türbesi’nin alt kısmında bulunan ve şu anda harabe bir halde kapalı olan Tarihi Hamamın restorasyonun ihalesi yapıldı.

Örcün Sultan Baba Türbesi'ndeki Tarihi Hamamın Restorasyonu Projesi’nin onaylanmasından sonra, Kocaeli Valiliği ve Gölcük Belediyesi iş birliğiyle yapılacak rekonstrüksiyon uygulama işinin ihalesi,  bugün yapıldı.

 Örcün Sultan Baba Türbesi'ndeki Tarihi Hamamın restorasyonu çalışmalarına başlanacak. İlçe turizmine katkı sağlayacak restorasyon projemiz hayırlı olsun.

İLÇEMİZ TURİZMİNE KATKI SAĞLAYACAK

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Kocaeli Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulu tarafından, Örcün Sultan Baba Türbesi'ndeki Tarihi Hamamın Restorasyonu Projemizin onaylanmasından sonra, restorasyonun ortak proje kapsamında Kocaeli Valiliği ve Gölcük Belediyesi iş birliğiyle gerçekleştirilmesi için ihalesi yapıldı. İhalenin tamamlanması akabinde de Örcün Sultan Baba Türbesi'ndeki Tarihi Hamamın restorasyonu çalışmalarına başlayacağız. İlçemiz turizmine katkı sağlayacak restorasyon projemiz hayırlı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.