LASTİK İŞ

TARİHİ DEĞERLER CANLANIYOR

13.08.2015 - 07:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

TARİHİ DEĞERLER CANLANIYOR

Gölcük ilçesine bağlı Saraylı Köyü’nde inşasına tüm hızı ile devam eden ’Kent Meydanı’ projesinde sona gelindi.

  Kent Meydanı projesi ile yurt içi ve yurt dışından gelecek konuklar için tarihin derinliklerine yeniden şahit olma ve doğayla iç içe huzurlu bir zaman geçirme olanağının sağlanması planlanıyor. Proje kapsamında Saraylı Köyü Cami yanına yapılan çeşme, ahşap durak, bank ile vatandaşların ibadetlerini eda etmeleri için yapılan şadırvan çalışmaları tamamlandı. Tarihi Saraylı Kent Meydanı, çevre düzenlemelerinin de yapılması ile bitirilmiş olacak. Saraylı Kent Meydanı, yeni görüntüsü ile tarihi dokusuna tekrar kavuşacak ve Gölcük’ün marka değerlerinden biri olma yolunda önemli bir yere sahip olacak. Tarihi Değerlerimiz Tekrar Canlanıyor Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş " Sona yaklaştığımız bu proje ile 700-750 yıllık olduğu ifade edilen Çınar ağacının çevresinde Saraylı köyümüzün tarihi dokusunu gün yüzüne çıkardık. Son aşamasına geldiğimiz Proje kapsamında meydan güzel bir görünüme kavuşmakla birlikte, yurtiçinden ve yurtdışından gelecek ziyaretçilerimiz içinde bir cazibe merkezi haline gelecek. Burayı tanıtıp, zaten var olan marka değerini daha da güçlendirmek adına güzel bir adım atıldı " dedi.
Gölcük ilçesine bağlı Saraylı Köyü’nde inşasına tüm hızı ile devam eden ’Kent Meydanı’ projesinde sona gelindi.

 

Kent Meydanı projesi ile yurt içi ve yurt dışından gelecek konuklar için tarihin derinliklerine yeniden şahit olma ve doğayla iç içe huzurlu bir zaman geçirme olanağının sağlanması planlanıyor.

Proje kapsamında Saraylı Köyü Cami yanına yapılan çeşme, ahşap durak, bank ile vatandaşların ibadetlerini eda etmeleri için yapılan şadırvan çalışmaları tamamlandı. Tarihi Saraylı Kent Meydanı, çevre düzenlemelerinin de yapılması ile bitirilmiş olacak.

Saraylı Kent Meydanı, yeni görüntüsü ile tarihi dokusuna tekrar kavuşacak ve Gölcük’ün marka değerlerinden biri olma yolunda önemli bir yere sahip olacak.

Tarihi Değerlerimiz Tekrar Canlanıyor

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş " Sona yaklaştığımız bu proje ile 700-750 yıllık olduğu ifade edilen Çınar ağacının çevresinde Saraylı köyümüzün tarihi dokusunu gün yüzüne çıkardık. Son aşamasına geldiğimiz Proje kapsamında meydan güzel bir görünüme kavuşmakla birlikte, yurtiçinden ve yurtdışından gelecek ziyaretçilerimiz içinde bir cazibe merkezi haline gelecek. Burayı tanıtıp, zaten var olan marka değerini daha da güçlendirmek adına güzel bir adım atıldı " dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.