LASTİK İŞ
ismail

SÜRÜCÜ KURSLARINA ZAM GELİYOR !

Gölcük 20.05.2015 - 22:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

SÜRÜCÜ KURSLARINA ZAM GELİYOR !

İlçemizde hizmet veren sürücü kursları müdürleri bir araya geldi. Belli sürelerle bir araya gelen sürücü kursları müdürleri çalışmalarla ilgili fikir alışverişi yaparak önemli kararlar aldı.

İlçemizde hizmet veren sürücü kurslarının müdürleri bir araya gelerek önemli kararlar aldı. Ehliyete çevirilmeyen sertifikalar, stajer ehliyet ve sürücü kursları ücretleri konusunda fikir alışverişi yapan müdürler 1 Haziran'dan itibaren fiyatların artacağını söyledi.  SERTİFİKALAR EHLİYETE ÇEVRİLMELİ Sürücü Kursları Müdürleri adına konuşma yapan Mevlüt Demir Demir daha önce ehliyet almaya hak kazanan ve dosyalarını alan ancak ehliyetlerini almayan vatandaşlara da uyarılarda bulundu. Demir "Daha önce ehliyetini almaya hak kazanan kişiler Mayıs ayının sonuna kadar sertifikalarını ehliyete çevirmesi gerekiyor. Aksi halde hakları yanmış olacak ve tekrar müracaat yapmaları gerekecek. Ellerindeki dosya kesinlikle ehliyet sayılmaz ve dosya ile araç kullananlar ehliyetsiz muamelesi görür" dedi.  STAJYER EHLİYET KONUSUNDA BİLİNMEYENLER Stajyer ehliyet konusunda yanlış bilgilerin halk arasında dolaştığını ifade eden Demir konuyla ilgili tüm merak edilenleri anlattı. Demir "2016 Ocak ayında stajyer ehliyet uygulaması başlayacak. Bununla sürücü belgesi olan her sürücü 2 yıl stajyer kabul edilecek. Bu zaman içinde bu adaylar 70 fena puan alırsa, asil kusurlardan her hangi birini 3 kez ihlal ederse ve yine ölümlü bir kazaya sebebiyet verirse sürücü belgesi geri alınacak. Yeniden sürücü kursuna müracaat edebilmesi için psikoteknik analizine tabi tutulacak ve psikiyatr uzmanından sürüüc olur raporu alması gerekecek. Ayrıca yeni bir değişiklikte, ehliyetlerin geri alınması. Sürücünün sağlık durumunda bir değişiklik olmuşsa, 0,20 promil üzerinde alkol almışsa yada uyuşturucu kullandığı tespit edilmişse, asil kusurlardan herhangi birini 3 kez işlemiş ise ehliyeti geri alınabilecek" dedi. 
İlçemizde hizmet veren sürücü kursları müdürleri bir araya geldi. Belli sürelerle bir araya gelen sürücü kursları müdürleri çalışmalarla ilgili fikir alışverişi yaparak önemli kararlar aldı.
İlçemizde hizmet veren sürücü kurslarının müdürleri bir araya gelerek önemli kararlar aldı. Ehliyete çevirilmeyen sertifikalar, stajer ehliyet ve sürücü kursları ücretleri konusunda fikir alışverişi yapan müdürler 1 Haziran'dan itibaren fiyatların artacağını söyledi. 
SERTİFİKALAR EHLİYETE ÇEVRİLMELİ
Sürücü Kursları Müdürleri adına konuşma yapan Mevlüt Demir Demir daha önce ehliyet almaya hak kazanan ve dosyalarını alan ancak ehliyetlerini almayan vatandaşlara da uyarılarda bulundu. Demir "Daha önce ehliyetini almaya hak kazanan kişiler Mayıs ayının sonuna kadar sertifikalarını ehliyete çevirmesi gerekiyor. Aksi halde hakları yanmış olacak ve tekrar müracaat yapmaları gerekecek. Ellerindeki dosya kesinlikle ehliyet sayılmaz ve dosya ile araç kullananlar ehliyetsiz muamelesi görür" dedi. 
STAJYER EHLİYET KONUSUNDA BİLİNMEYENLER
Stajyer ehliyet konusunda yanlış bilgilerin halk arasında dolaştığını ifade eden Demir konuyla ilgili tüm merak edilenleri anlattı. Demir "2016 Ocak ayında stajyer ehliyet uygulaması başlayacak. Bununla sürücü belgesi olan her sürücü 2 yıl stajyer kabul edilecek. Bu zaman içinde bu adaylar 70 fena puan alırsa, asil kusurlardan her hangi birini 3 kez ihlal ederse ve yine ölümlü bir kazaya sebebiyet verirse sürücü belgesi geri alınacak. Yeniden sürücü kursuna müracaat edebilmesi için psikoteknik analizine tabi tutulacak ve psikiyatr uzmanından sürüüc olur raporu alması gerekecek. Ayrıca yeni bir değişiklikte, ehliyetlerin geri alınması. Sürücünün sağlık durumunda bir değişiklik olmuşsa, 0,20 promil üzerinde alkol almışsa yada uyuşturucu kullandığı tespit edilmişse, asil kusurlardan herhangi birini 3 kez işlemiş ise ehliyeti geri alınabilecek" dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.