LASTİK İŞ
ismail

SÜNNET ÇOCUKLARI ERKEKLİĞE İLK ADIMI ATTI

Sağlık 14.08.2017 - 09:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SÜNNET ÇOCUKLARI ERKEKLİĞE İLK ADIMI ATTI

Gölcük Belediyesi tarafından yapılan 'Geleneksel Sünnet Şöleni' etkinlikleri, toplu fotoğraf çekimi ve mevlit programı ile devam ediyor.

Geleneksel Sünnet Şöleni'programına Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, ve Gölcük İlçe Müftülüğü hocaları katılım gösterdi. Kartepe Çocuk Mehteran Takımı Eşliğinde Yürüyüş Yapıldı Sünnet Şöleni programı ilk olarak belediye binası önünde çocukların toplu fotoğraf çekimi ile başladı. Ardından Sünnet Çocukları Kartepe Çocuk Mehteran Takımı eşliğinde Anıtpark'a kadar yürüyüş yaptı. Orada da bir gösteri yapan çocuk mehteran takımı çocuklara çok özel ve eğlence dolu anlar yaşattı. Ardından program Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı'nda düzenlenen mevlit programı ile devam etti. Program da Kuran-ı Kerim ve ilahi dinletileri yapılırken, ardından dualar edildi.  Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Davetimize icabet edip buraya kadar geldiğiniz için, her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hocalarımızın o güzel Kuran-ı Kerim'in okumalarından ve dualarından sonra söyleyecek fazla söz yok. Geleneksel hale getirdiğimiz bu sünnet merasiminin çocuklarımız ve ailelerimiz açısından hayırlı olmasını yüce rabbimden niyaz ediyorum. İnşallah çocuklarımız gelecekte ailesine, ülkesine, milletine, dinine bağlı, saygılı, hayırlı birer evlat olarak yetişirler ve gelecekte bizlere, ülkelerine hayırlı hizmetler yaparlar” dedi. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, program sonunda çocuklara oyuncaklar hediye etti. Sünnet Çocukları Erkekliğe İlk Adımını Attı Gölcük Belediyesi Geleneksel Sünnet Şöleni yapılan bir dizi etkinliklerle tamamlanırken , bu yılki Şölen ile 59 Çocuk Sünnet olup Erkekliğe adım atmış oldu. İlçe genelindeki Mahalle Muhtarlıklarının İhtiyaç sahibi olan ailelerin çocukları arasından belirlenen isimler sonucunda toplam 59 çocuk sünnet olarak mutlu sona ulaştı. Aileler Gölcük Belediyesinin bu anlamlı organizasyonu için Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e teşekkür ettiler. Bu yılki Sünnet kesimleri hafta sonunda Gölcük Aile Konak Hastanesinde yapıldı. Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş geçen yıllarda olduğu gibi Sünnet kesim Programında sünnet olacak çocukları yalnız bırakmayarak onlara moral ve cesaret verdi. Ailelerine Allah nasip ederse Düğünlerini de görürüz temennisinde bulunurken şunları da dile getirdi; Gölcük Belediyesi olarak her sene geleneksel sünnet şölenimizin son aşaması olan sünnet kesim merasimini bu senede gerçekleştirdik. Bu anlamda bizlere yardımcı olan Aile Konak Hastanesine ve görev yapan doktorlarımıza gönülden teşekkür ediyoruz, dedi. Aile Konak Hastanesi Genel Koordinatörü Şahin Talus tarafından yapılan açıklamada, Böylesine önemli bir programda, Sünnet Şöleni programına katkı koymaktan dolayı memnun olduklarını ve bundan sonraki süreçlerde de her daim yardımcı olmaya hazır olduklarını dile getirdiler. Başkan Ellibeş'in bu ziyaretine Aileler çok mutlu olurken çocuklarda ayrıca teşekkür ettiler. Aile Konak Hastanesinde 59 çocuk başarılı operasyonla sünnet olup Erkekliğe adım atmış oldular.
Gölcük Belediyesi tarafından yapılan 'Geleneksel Sünnet Şöleni' etkinlikleri, toplu fotoğraf çekimi ve mevlit programı ile devam ediyor.

Geleneksel Sünnet Şöleni'programına Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, ve Gölcük İlçe Müftülüğü hocaları katılım gösterdi.

Kartepe Çocuk Mehteran Takımı Eşliğinde Yürüyüş Yapıldı
Sünnet Şöleni programı ilk olarak belediye binası önünde çocukların toplu fotoğraf çekimi ile başladı. Ardından Sünnet Çocukları Kartepe Çocuk Mehteran Takımı eşliğinde Anıtpark'a kadar yürüyüş yaptı. Orada da bir gösteri yapan çocuk mehteran takımı çocuklara çok özel ve eğlence dolu anlar yaşattı. Ardından program Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı'nda düzenlenen mevlit programı ile devam etti. Program da Kuran-ı Kerim ve ilahi dinletileri yapılırken, ardından dualar edildi. 
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Davetimize icabet edip buraya kadar geldiğiniz için, her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hocalarımızın o güzel Kuran-ı Kerim'in okumalarından ve dualarından sonra söyleyecek fazla söz yok. Geleneksel hale getirdiğimiz bu sünnet merasiminin çocuklarımız ve ailelerimiz açısından hayırlı olmasını yüce rabbimden niyaz ediyorum. İnşallah çocuklarımız gelecekte ailesine, ülkesine, milletine, dinine bağlı, saygılı, hayırlı birer evlat olarak yetişirler ve gelecekte bizlere, ülkelerine hayırlı hizmetler yaparlar” dedi.
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, program sonunda çocuklara oyuncaklar hediye etti.

Sünnet Çocukları Erkekliğe İlk Adımını Attı
Gölcük Belediyesi Geleneksel Sünnet Şöleni yapılan bir dizi etkinliklerle tamamlanırken , bu yılki Şölen ile 59 Çocuk Sünnet olup Erkekliğe adım atmış oldu. İlçe genelindeki Mahalle Muhtarlıklarının İhtiyaç sahibi olan ailelerin çocukları arasından belirlenen isimler sonucunda toplam 59 çocuk sünnet olarak mutlu sona ulaştı. Aileler Gölcük Belediyesinin bu anlamlı organizasyonu için Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e teşekkür ettiler.

Bu yılki Sünnet kesimleri hafta sonunda Gölcük Aile Konak Hastanesinde yapıldı. Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş geçen yıllarda olduğu gibi Sünnet kesim Programında sünnet olacak çocukları yalnız bırakmayarak onlara moral ve cesaret verdi. Ailelerine Allah nasip ederse Düğünlerini de görürüz temennisinde bulunurken şunları da dile getirdi; Gölcük Belediyesi olarak her sene geleneksel sünnet şölenimizin son aşaması olan sünnet kesim merasimini bu senede gerçekleştirdik. Bu anlamda bizlere yardımcı olan Aile Konak Hastanesine ve görev yapan doktorlarımıza gönülden teşekkür ediyoruz, dedi.

Aile Konak Hastanesi Genel Koordinatörü Şahin Talus tarafından yapılan açıklamada, Böylesine önemli bir programda, Sünnet Şöleni programına katkı koymaktan dolayı memnun olduklarını ve bundan sonraki süreçlerde de her daim yardımcı olmaya hazır olduklarını dile getirdiler.
Başkan Ellibeş'in bu ziyaretine Aileler çok mutlu olurken çocuklarda ayrıca teşekkür ettiler. Aile Konak Hastanesinde 59 çocuk başarılı operasyonla sünnet olup Erkekliğe adım atmış oldular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.