ŞÜHEDA İLE BUĞRA'NIN MUTLU GÜNÜ

25.05.2016 - 18:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ŞÜHEDA İLE BUĞRA'NIN MUTLU GÜNÜ

Gölcük Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Hüseyin Dilber'in yeğeni Buğra Özen, Şüheda ile evlilik yolunda ilk adımı attılar.

Gölcük Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Hüseyin Dilber'in yeğeni Assubay Buğra Özen, öğretmen Şüheda ile evlilik yolunda ilk adımı attılar. Bursa'da yapılan nişan töreninde Şuheda ve Buğra'yı sevenleri yalnız bırakmadı. PANKARTLI EVLENME TEKLİFİ Hüseyin dilner'in yeğeni Buğra Özen bir süre öne"benimle evlenirmisin Şüheda'm" diye pankart yaptırarak romantik bir şekilde evlenme teklifi yapmıştı. Buğra'nın bu teklifine hayır diyemeyen Şüheda geçtiğimiz akşam evlilik yolunda ilk adımlarını atarak sevdikleri ile birlikte nişan yüzüklerini taktılar. Bizde Yeni gölcük Gazetesi olarak Şüheda ve Buğra'ya bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
Gölcük Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Hüseyin Dilber'in yeğeni Buğra Özen, Şüheda ile evlilik yolunda ilk adımı attılar.

Gölcük Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Hüseyin Dilber'in yeğeni Assubay Buğra Özen, öğretmen Şüheda ile evlilik yolunda ilk adımı attılar. Bursa'da yapılan nişan töreninde Şuheda ve Buğra'yı sevenleri yalnız bırakmadı.
PANKARTLI EVLENME TEKLİFİ
Hüseyin dilner'in yeğeni Buğra Özen bir süre öne"benimle evlenirmisin Şüheda'm" diye pankart yaptırarak romantik bir şekilde evlenme teklifi yapmıştı. Buğra'nın bu teklifine hayır diyemeyen Şüheda geçtiğimiz akşam evlilik yolunda ilk adımlarını atarak sevdikleri ile birlikte nişan yüzüklerini taktılar.
Bizde Yeni gölcük Gazetesi olarak Şüheda ve Buğra'ya bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.