SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU !

15.05.2015 - 18:35, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU !

2009 yılında MHP ve CHP'yi sarsan şantaj kasetleri furyasını devam ettirmek isteyen eski cemaatçi, günümüzün hızlı AKP'li kalemşörlerinden Latif Erdoğan'ın çirkin iftirası yargıya taşındı.

Eski cemaatçi, AK Parti'nin sıkı kalemşörlerinden Latif Erdoğan'ın çirkin iftirası yargıya taşındı. Meral Akşener, Latif Erdoğan hakkında suç duyurusunda bulundu.  TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener, Latif Erdoğan ve iddianın konuşulduğu program sunucusu ile televizyonun genel yayın yönetmeni hakkında "iftira", "şantaj" ve "hakaret" iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu. MÜSLÜMAN GÖRÜNÜMLÜ MÜNAFIKLAR DEMİŞTİ Akşener, tetikçi gazetecinin hakkında ortaya attığı çirkin iddianın ardından şu açıklamaları yapmıştı: MHP İstanbul il teşkilatına son iki gündür devam eden AK Parti saldırılarının ardından bu kez de MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener'i hedef alan çirkin iftira kampanyasında Erdoğan Sözlerinin tamamen çarpıtıldığını belirten eski yol arkadaşlarını suçladı. Erdoğan "Bu kurgu kasetten Paralel yapının ileri gelen isimlerinden biri tarafından kendisine bahsedildiğini belirterek "Meral Akşener'e atılan kaset iftirasını asla kabul etmiyorum" dedi. AKŞENER: ALDIĞINIZ PARAYI HAK ETMİYORSUNUZ! MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener, çirkin iftiranın ardından Twitter hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Aktrollere:Muhteremler iftiralarınızda,çemkirmelerinizde birazcık zeka ve özgünlük bulunsun. Aldığınız parayı haketmiyorsunuz. Müslüman görünümlü münafıklar,Sizlerin bile bu kadar alçaklaşacağınızı düşünmemiştim.İnanmazsınız ama Nur Sûresini hatırlatırım. Merak edenler için: Alçak,Şerefsiz,Haysiyetsiz korkaklar için avukatım gereğini yapıyor."
2009 yılında MHP ve CHP'yi sarsan şantaj kasetleri furyasını devam ettirmek isteyen eski cemaatçi, günümüzün hızlı AKP'li kalemşörlerinden Latif Erdoğan'ın çirkin iftirası yargıya taşındı.

Eski cemaatçi, AK Parti'nin sıkı kalemşörlerinden Latif Erdoğan'ın çirkin iftirası yargıya taşındı. Meral Akşener, Latif Erdoğan hakkında suç duyurusunda bulundu. 

TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener, Latif Erdoğan ve iddianın konuşulduğu program sunucusu ile televizyonun genel yayın yönetmeni hakkında "iftira", "şantaj" ve "hakaret" iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.

MÜSLÜMAN GÖRÜNÜMLÜ MÜNAFIKLAR DEMİŞTİ

Akşener, tetikçi gazetecinin hakkında ortaya attığı çirkin iddianın ardından şu açıklamaları yapmıştı: MHP İstanbul il teşkilatına son iki gündür devam eden AK Parti saldırılarının ardından bu kez de MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener'i hedef alan çirkin iftira kampanyasında Erdoğan Sözlerinin tamamen çarpıtıldığını belirten eski yol arkadaşlarını suçladı. Erdoğan "Bu kurgu kasetten Paralel yapının ileri gelen isimlerinden biri tarafından kendisine bahsedildiğini belirterek "Meral Akşener'e atılan kaset iftirasını asla kabul etmiyorum" dedi.

AKŞENER: ALDIĞINIZ PARAYI HAK ETMİYORSUNUZ!

MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener, çirkin iftiranın ardından Twitter hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Aktrollere:Muhteremler iftiralarınızda,çemkirmelerinizde birazcık zeka ve özgünlük bulunsun. Aldığınız parayı haketmiyorsunuz. Müslüman görünümlü münafıklar,Sizlerin bile bu kadar alçaklaşacağınızı düşünmemiştim.İnanmazsınız ama Nur Sûresini hatırlatırım. Merak edenler için: Alçak,Şerefsiz,Haysiyetsiz korkaklar için avukatım gereğini yapıyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.