LASTİK İŞ

SP:YANLIŞ DIŞ POLİTİKA TÜRKİYE’Yİ UÇURUMA GÖTÜRÜYOR

Sağlık 22.07.2015 - 21:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

SP:YANLIŞ DIŞ POLİTİKA TÜRKİYE’Yİ UÇURUMA GÖTÜRÜYOR

Saadet Partisi Gölcük İlçe Gençlik Kolları haftalık toplantısını ilçe binasında önceki akşam gerçekleştirdi.Toplantıda konuşa gençlik kolları İlçe Başakanı Recep Küçükateş Şu açıklamalarda bulundu.

Saadet Partisi Gölcük İlçe Gençlik Kolları haftalık toplantısını ilçe binasında önceki akşam gerçekleşitirdi.Toplantıda konuşa gençlik kolları İlçe Başakanı Recep Küçükateş Şu açıklamalarda bulundu. Saldırıyı lanetleyen Küçükateş “Bu menfur olayda hayatını kaybedenlere Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyor. Bu karanlık olayın bir an evvel aydınlatılması ve faillerinin adalete teslim edilmesi en büyük temennimizdir.” dedi. SINIR BÖLGELERİMİZ PROVOKASYONLARA AÇIK HALE GETİRİLDİ “ Türkiye’nin son dönemde karanlık mihrakların hedefi haline geldiğini kaydederek, “Bu saldırıların engellenmesi için her türlü istihbarat ve güvenlik önleminin ivedilikle alınması şarttır.” dedi.Tetikçisi kim olursa olsun ve hangi terörist örgütten gelirse gelsin bu tür saldırıların asıl amacının bölgemizi daha da karıştırmak isteyen karanlık güçlere hizmet etmek olduğunu kaydeden Küçükateş: "Çok açıktır ki daha önce tıpkı Reyhanlı’da olduğu gibi Suruç’taki kanlı saldırı da Türkiye’yi karıştırmak ve ateş çemberinin içine çekmek isteyen karanlık güçlerin kanlı bir provokasyonudur. Aziz Milletimiz bu tür provokasyonlara karşı her zamankinden daha dikkatli olmalı ve tahriklere kapılmamalıdır.” diye konuştu.Açıklamasında Türkiye’nin dış politikasındaki yanlışlığa da vurgu yapan Küçükateş, “Maalesef özellikle bölge ülkelerine yönelik yanlış politik duruşlar Türkiye’yi terör örgütlerinin hedefi haline getirmiş ve özellikle sınır bölgelerimizi provokasyonlara açık hale getirmiştir. Bölgedeki arkadaşlarımızdan aldığımız bilgilere göre yabancı ülke ajanları cirit atmaktadır. Bu olayda da göstermektedir ki Türkiye ciddi istihbarat ve güvenlik zafiyetleriyle karşı karşıyadır. Bölgedeki ajanların faaliyetlerinin engellenmesi için acilen tedbirler alınmalıdır. “ şeklinde konuştu.Küçükateş açıklamsında “Saldırıda ölenlere bir kez daha Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Cenab-ı Allah bu tür felaketlerden hepimizi korusun.” sözleriyle tamamladı
Saadet Partisi Gölcük İlçe Gençlik Kolları haftalık toplantısını ilçe binasında önceki akşam gerçekleştirdi.Toplantıda konuşa gençlik kolları İlçe Başakanı Recep Küçükateş Şu açıklamalarda bulundu.

Saadet Partisi Gölcük İlçe Gençlik Kolları haftalık toplantısını ilçe binasında önceki akşam gerçekleşitirdi.Toplantıda konuşa gençlik kolları İlçe Başakanı Recep Küçükateş Şu açıklamalarda bulundu. Saldırıyı lanetleyen Küçükateş “Bu menfur olayda hayatını kaybedenlere Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyor. Bu karanlık olayın bir an evvel aydınlatılması ve faillerinin adalete teslim edilmesi en büyük temennimizdir.” dedi.

SINIR BÖLGELERİMİZ PROVOKASYONLARA AÇIK HALE GETİRİLDİ

“ Türkiye’nin son dönemde karanlık mihrakların hedefi haline geldiğini kaydederek, “Bu saldırıların engellenmesi için her türlü istihbarat ve güvenlik önleminin ivedilikle alınması şarttır.” dedi.Tetikçisi kim olursa olsun ve hangi terörist örgütten gelirse gelsin bu tür saldırıların asıl amacının bölgemizi daha da karıştırmak isteyen karanlık güçlere hizmet etmek olduğunu kaydeden Küçükateş: "Çok açıktır ki daha önce tıpkı Reyhanlı’da olduğu gibi Suruç’taki kanlı saldırı da Türkiye’yi karıştırmak ve ateş çemberinin içine çekmek isteyen karanlık güçlerin kanlı bir provokasyonudur. Aziz Milletimiz bu tür provokasyonlara karşı her zamankinden daha dikkatli olmalı ve tahriklere kapılmamalıdır.” diye konuştu.Açıklamasında Türkiye’nin dış politikasındaki yanlışlığa da vurgu yapan Küçükateş, “Maalesef özellikle bölge ülkelerine yönelik yanlış politik duruşlar Türkiye’yi terör örgütlerinin hedefi haline getirmiş ve özellikle sınır bölgelerimizi provokasyonlara açık hale getirmiştir. Bölgedeki arkadaşlarımızdan aldığımız bilgilere göre yabancı ülke ajanları cirit atmaktadır. Bu olayda da göstermektedir ki Türkiye ciddi istihbarat ve güvenlik zafiyetleriyle karşı karşıyadır. Bölgedeki ajanların faaliyetlerinin engellenmesi için acilen tedbirler alınmalıdır. “ şeklinde konuştu.Küçükateş açıklamsında “Saldırıda ölenlere bir kez daha Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Cenab-ı Allah bu tür felaketlerden hepimizi korusun.” sözleriyle tamamladı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.