Son anket sonuçları açıklandı

Asayiş 27.08.2013 - 15:20, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Son anket sonuçları açıklandı

Bu seçim anketi sonuçları çok tartışılır!

      Bu pazar seçim olsa hangi parti ne kadar oy alır? Yerel seçimlerde kimin oyu ne kadar olacak? İşte bu sorulara yanıt arayan SONAR anketinden çıkan sonuç epey tartışılacağa benziyor.  SONAR Araştırma'nın Ağustos 2013 tarihli son anketi yayınlandı. Bu pazar seçim olsa hangi parti ne kadar oy alır? Yerel seçimlerde kimin oyu ne kadar olacak? İşte bu sorulara yanıt arayan SONAR anketinden çıkan sonuç epey tartışılacağa benziyor.  12 Haziran genel seçim sonuçlarını neredeyse birebir doğru tahmin eden SONAR'ın anketinen çıkan sonuç, Erdoğan'ın dün Rize'de yaptığı konuşmada "Yüzde 50 yetmez yüzde 75 neden olmasın" sözlerini hatırlattı.  İŞTE SONAR ANKETİNDEN ÇIKAN SONUÇLAR:  Sonar'ın anketine göre AK Parti'nin oy oranı Haziran 2011'deki oranın altına indi ve %44,64olarak belirlendi. CHP ve MHP'nin oy oranları ise artış gösterdi.  BU PAZAR SEÇİM OLSA...  Anket sonuçlarına göre, (kararsız seçmenin oyu da partilere göre dağıtıldığında) bu pazar günü seçim yapılsa Seçmenin % 44,64'ü AK Parti'ye, % 28,14'ü CHP'ye, % 16,07'si MHP'ye, % 6.11'i ise BDP'ye oy verecek. Kaynak: seçimanketi.tv      
Bu seçim anketi sonuçları çok tartışılır!
 

 
 
Bu pazar seçim olsa hangi parti ne kadar oy alır? Yerel seçimlerde kimin oyu ne kadar olacak? İşte bu sorulara yanıt arayan SONAR anketinden çıkan sonuç epey tartışılacağa benziyor.
 
SONAR Araştırma'nın Ağustos 2013 tarihli son anketi yayınlandı. Bu pazar seçim olsa hangi parti ne kadar oy alır? Yerel seçimlerde kimin oyu ne kadar olacak? İşte bu sorulara yanıt arayan SONAR anketinden çıkan sonuç epey tartışılacağa benziyor.
 
12 Haziran genel seçim sonuçlarını neredeyse birebir doğru tahmin eden SONAR'ın anketinen çıkan sonuç, Erdoğan'ın dün Rize'de yaptığı konuşmada "Yüzde 50 yetmez yüzde 75 neden olmasın" sözlerini hatırlattı.
 
İŞTE SONAR ANKETİNDEN ÇIKAN SONUÇLAR:
 
Sonar'ın anketine göre AK Parti'nin oy oranı Haziran 2011'deki oranın altına indi ve %44,64olarak belirlendi.
CHP ve MHP'nin oy oranları ise artış gösterdi.
 
BU PAZAR SEÇİM OLSA...

 
Anket sonuçlarına göre, (kararsız seçmenin oyu da partilere göre dağıtıldığında) bu pazar günü seçim yapılsa Seçmenin 
% 44,64'ü AK Parti'ye, 
% 28,14'ü CHP'ye, 
% 16,07'si MHP'ye, 
% 6.11'i ise BDP'ye oy verecek.

Kaynak: seçimanketi.tv
 
 



 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.