SOKAK HAYVANLARI AÇ KALMASIN

12.12.2019 - 16:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SOKAK HAYVANLARI AÇ KALMASIN

Değerler eğitimi kapsamında Gölcük Atatürk Anadolu Lisesi idaresi ve öğrencilerle birlikte Sokak hayvanlarının aç kalmaması için “Ağzım Var Dilim Yok” projesi yaptılar. Proje çalışmasında okulun bahçesine ve çevresine sokak hayvanlarına mama verilmesi için mama kutuları yaptılar.

Gölcük Atatürk Anadolu Lisesi idaresi ile öğrencileri ile birlikte Değerler Eğitimi projesi kapsamında sokaktaki hayvanlara yönelik “Ağzım Var Dilim Yok” okulda proje çalışmalarını yaptılar. Yapılan bu proje çalışmalarının ardından Beden Eğitim Öğretmeni M. Hakkı Aydoğan ve öğrencilerle birlikte sokak hayvanlarının beslenme noktalarını ilk olarak okul bahçesi ve okul bölgesinde bulunan kavşaktaki alanda oluşturdular. Sokak hayvanlarının beslenmesi için aparatlar montajlarını yaptılar.  Yapılan proje ile ilgili bilgi veren Okul Müdürü Abdullah Doğan; “Ağzım var dilim yok proje etkinliğimiz Değerler eğitimi kapsamında yapıldı. Bu projemizi beden eğitimi öğretmenimiz M. Hakkı Aydoğan öğrencilerimizle birlikte sokak hayvanları için beslenme noktaları oluşturmaya başlamıştır. İlk olarak okul bölgesinde bulunan kavşaktaki alana 2 adet aparat montajı yapılarak günlük kontrolü ve mama takviyesi yapılmaktadır. Farklı bölgelerde daha düzenli bir sokak hayranları beslenmesi sağlanacaktır. Öğrencilerimizin, velilerimizin ve diğer bağışçılarımızla bu proje geliştirilerek devam edecektir.  Fahri Haner
Değerler eğitimi kapsamında Gölcük Atatürk Anadolu Lisesi idaresi ve öğrencilerle birlikte Sokak hayvanlarının aç kalmaması için “Ağzım Var Dilim Yok” projesi yaptılar. Proje çalışmasında okulun bahçesine ve çevresine sokak hayvanlarına mama verilmesi için mama kutuları yaptılar.

Gölcük Atatürk Anadolu Lisesi idaresi ile öğrencileri ile birlikte Değerler Eğitimi projesi kapsamında sokaktaki hayvanlara yönelik “Ağzım Var Dilim Yok” okulda proje çalışmalarını yaptılar. Yapılan bu proje çalışmalarının ardından Beden Eğitim Öğretmeni M. Hakkı Aydoğan ve öğrencilerle birlikte sokak hayvanlarının beslenme noktalarını ilk olarak okul bahçesi ve okul bölgesinde bulunan kavşaktaki alanda oluşturdular. Sokak hayvanlarının beslenmesi için aparatlar montajlarını yaptılar. 

Yapılan proje ile ilgili bilgi veren Okul Müdürü Abdullah Doğan; “Ağzım var dilim yok proje etkinliğimiz Değerler eğitimi kapsamında yapıldı. Bu projemizi beden eğitimi öğretmenimiz M. Hakkı Aydoğan öğrencilerimizle birlikte sokak hayvanları için beslenme noktaları oluşturmaya başlamıştır. İlk olarak okul bölgesinde bulunan kavşaktaki alana 2 adet aparat montajı yapılarak günlük kontrolü ve mama takviyesi yapılmaktadır. Farklı bölgelerde daha düzenli bir sokak hayranları beslenmesi sağlanacaktır. Öğrencilerimizin, velilerimizin ve diğer bağışçılarımızla bu proje geliştirilerek devam edecektir. 
Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.