SKANDAL !..YALI CAMİİ'NDEN SAKAL-I ŞERİF'İ ÇALDILAR !

Gölcük 22.06.2016 - 07:59, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

SKANDAL !..YALI CAMİİ'NDEN SAKAL-I ŞERİF'İ ÇALDILAR !

"Sakal-ı Şerif"in, gece geç saatlerde cami görevlilerince yapılan kontrolde, muhafaza edildiği belirtilen kilitli kutuda olmadığı anlaşıldı

Değirmedere de bulunan Yalı Camii'nden  "Sakal-ı Şerif"in çalındı. Ramazan ayı nedeniyle Değirmendere Yalı Camisi'nde ziyarete açılacak "Sakal-ı Şerif"in, gece geç saatlerde cami görevlilerince yapılan kontrolde, muhafaza edildiği belirtilen kilitli kutuda olmadığı anlaşıldı. İhbar üzerine, Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü soruşturma başlattı. Kocaeli'de bazı camilerde vatandaşların ziyaretine açılan Sakal-ı Şerif'in,  Değirmendere Yalı Camisi'nde sergilenmek üzere getirildiği bildirildi. Yalı Cami Derneği Başkan Yardımcısı Ahmet Öztok, "Burası 100 yıllık tarihi bir cami. Kadınlar namaz kılmaya geldiğinde fark edildi. Kadınlar cami imamına haber verdi. Daha sonra da polise haber verildi. Bizler çok şaşkın bir haldeyiz, böyle bir olay ile ilk defa karşılaşıyoruz" dedi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
"Sakal-ı Şerif"in, gece geç saatlerde cami görevlilerince yapılan kontrolde, muhafaza edildiği belirtilen kilitli kutuda olmadığı anlaşıldı

Değirmedere de bulunan Yalı Camii'nden  "Sakal-ı Şerif"in çalındı. Ramazan ayı nedeniyle Değirmendere Yalı Camisi'nde ziyarete açılacak "Sakal-ı Şerif"in, gece geç saatlerde cami görevlilerince yapılan kontrolde, muhafaza edildiği belirtilen kilitli kutuda olmadığı anlaşıldı.

İhbar üzerine, Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü soruşturma başlattı. Kocaeli'de bazı camilerde vatandaşların ziyaretine açılan Sakal-ı Şerif'in,  Değirmendere Yalı Camisi'nde sergilenmek üzere getirildiği bildirildi.

Yalı Cami Derneği Başkan Yardımcısı Ahmet Öztok, "Burası 100 yıllık tarihi bir cami. Kadınlar namaz kılmaya geldiğinde fark edildi. Kadınlar cami imamına haber verdi. Daha sonra da polise haber verildi. Bizler çok şaşkın bir haldeyiz, böyle bir olay ile ilk defa karşılaşıyoruz" dedi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.