LASTİK İŞ
ismail

SİRMEN VE ERENKAYA'DAN DUMLU'YA TAM DESTEK !

Asayiş 08.10.2015 - 21:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

SİRMEN VE ERENKAYA'DAN DUMLU'YA TAM DESTEK !

7 Haziran’da yapılan Genel Seçimlerde, CHP’nin 3 milletvekili çıkarması nedeniyle, parlamento dışında kalan CHP’li Turan Dumlu, bu kez hep partisi adına, hem de kendisi adına destek istemek adına bu kez işi sıkı tutuyor.

Dumlu bu anlamda, CHP’nin ağır toplarından efsane Başkanlar Sefa Sirmen ve Hikmet Erenkaya’yı ziyaret ederek, desteklerini aldı   SİRMEN VE ERENKAYA’DAN DESTEK 1 Kasım Erken Seçimlerine hazırlanan ve seçim çalışmalarını gece gündüz, yağmur çamur demeden sürdüren CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Ecz. Turan Dumlu CHP’nin ağır topları olan Sefa Sirmen ve Hikmet Erenkaya’ya ziyaret etti. Dumlu’ya bu ziyaretlerinde CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri 7 Haziran’da yapılan Genel Seçimlerde, CHP’nin 3 milletvekili çıkarması nedeniyle, parlamento dışında kalan CHP’li Turan Dumlu, bu kez hep partisi adına, hem de kendisi adına destek istemek adına bu kez işi sıkı tutuyor. Dumlu bu anlamda, CHP’nin ağır toplarından efsane Başkanlar Sefa Sirmen ve Hikmet Erenkaya’yı makamlarında ziyaret ederek, desteklerini aldı.   BİLGİ ALIŞVERİŞİ YAPTILAR CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Dumlu ile İlçe Başkanı İlçe Başkanı İşeri’nin ilk durağı, CHP’nin efsanevi Başkanlarından İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Kocaeli 22. Dönem eski Milletvekili Sefa Sirmen oldu. Sirmen’in makamında gerçekleşen buluşmada, Sirmen Dumlu ile tecrübelerini paylaşarak, başarılar diledi. 1 Kasım’da CHP’nin en az 4 milletvekili çıkaracağına inandığını ifade eden Sirmen, “Hepimiz el birliği isim ve sıra gözetmeksizin partimiz için çalışarak, tek başımıza iktidar olmamız. Türkiye’nin kurtuluş reçetesi CHP iktidarıdır” diyerek, Dumlu’ya moral verdi.   DUMLU MORAL DEPOLADI Daha sonra, Dumlu ve İşeri’nin rotası, İzmit Eski Belediye Başkanı ve 23. Dönem Milletvekili Hikmet Erenkaya’yı ziyaret ettiler. Erenkaya, Dumlu ve İşeri’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “7 Haziran’da olmadı ama 1 Kasım’da Dumlu’nun hak ettiği Milletvekilliği apoletini takacağına inancım tam” diyerek, her türlü fedakarlığa hazır olduğunu söyledi. CHP Vekil Adayı Dumlu da, gerek Sirmen, gerekse Erenkaya’ya kendisi hakkındaki düşüncelerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. ********************  
7 Haziran’da yapılan Genel Seçimlerde, CHP’nin 3 milletvekili çıkarması nedeniyle, parlamento dışında kalan CHP’li Turan Dumlu, bu kez hep partisi adına, hem de kendisi adına destek istemek adına bu kez işi sıkı tutuyor.

Dumlu bu anlamda, CHP’nin ağır toplarından efsane Başkanlar Sefa Sirmen ve Hikmet Erenkaya’yı ziyaret ederek, desteklerini aldı

 

SİRMEN VE ERENKAYA’DAN DESTEK

1 Kasım Erken Seçimlerine hazırlanan ve seçim çalışmalarını gece gündüz, yağmur çamur demeden sürdüren CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Ecz. Turan Dumlu CHP’nin ağır topları olan Sefa Sirmen ve Hikmet Erenkaya’ya ziyaret etti. Dumlu’ya bu ziyaretlerinde CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri 7 Haziran’da yapılan Genel Seçimlerde, CHP’nin 3 milletvekili çıkarması nedeniyle, parlamento dışında kalan CHP’li Turan Dumlu, bu kez hep partisi adına, hem de kendisi adına destek istemek adına bu kez işi sıkı tutuyor. Dumlu bu anlamda, CHP’nin ağır toplarından efsane Başkanlar Sefa Sirmen ve Hikmet Erenkaya’yı makamlarında ziyaret ederek, desteklerini aldı.

 

BİLGİ ALIŞVERİŞİ YAPTILAR

CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Dumlu ile İlçe Başkanı İlçe Başkanı İşeri’nin ilk durağı, CHP’nin efsanevi Başkanlarından İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Kocaeli 22. Dönem eski Milletvekili Sefa Sirmen oldu. Sirmen’in makamında gerçekleşen buluşmada, Sirmen Dumlu ile tecrübelerini paylaşarak, başarılar diledi. 1 Kasım’da CHP’nin en az 4 milletvekili çıkaracağına inandığını ifade eden Sirmen, “Hepimiz el birliği isim ve sıra gözetmeksizin partimiz için çalışarak, tek başımıza iktidar olmamız. Türkiye’nin kurtuluş reçetesi CHP iktidarıdır” diyerek, Dumlu’ya moral verdi.

 

DUMLU MORAL DEPOLADI

Daha sonra, Dumlu ve İşeri’nin rotası, İzmit Eski Belediye Başkanı ve 23. Dönem Milletvekili Hikmet Erenkaya’yı ziyaret ettiler. Erenkaya, Dumlu ve İşeri’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “7 Haziran’da olmadı ama 1 Kasım’da Dumlu’nun hak ettiği Milletvekilliği apoletini takacağına inancım tam” diyerek, her türlü fedakarlığa hazır olduğunu söyledi.

CHP Vekil Adayı Dumlu da, gerek Sirmen, gerekse Erenkaya’ya kendisi hakkındaki düşüncelerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

********************

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.