LASTİK İŞ

SEZER VAATLERİNİ YERİNE GETİRMEYE DEVAM EDİYOR

Gölcük 25.06.2019 - 16:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEZER VAATLERİNİ YERİNE GETİRMEYE DEVAM EDİYOR

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Yazlık sınırları içerisinde bulunan Karınca Deresi'nde devam eden ıslah projesini ve ayrıca aşırı yağmurlarla sel baskınlarına uğrayan Hisareyn Karaköprü ve Orhangazi Caddesi’nde devam eden yağmur suyu hattı yapımını yerinde inceledi.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer seçim sürecinde söz verdiği vaatleri yerine getirmeye devam ediyor. Başkan Sezer, Gölcük, Yazlık sınırları içerisinde bulunan Karınca Deresi'nin, D-130 Karayolu Güney kısmında kalan açık dere ıslah projesini ve ayrıca aşırı yağmurlarla sel baskınlarına uğrayan Hisareyn Karaköprü Mahallesi, Orhangazi Caddesi ve civarında cadde, sokak ve sitelerde, yağmur suyu hattı yapımını yerinde inceledi. DERE ISLAH VE YAĞMUR SUYU HATTI ÇALIŞMASINA BAŞLANDI Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Sezer, “Yazlık sınırları içerisinde bulunan Karınca Deresi'nin, D-130 Karayolu Güney kısmında kalan yaklaşık 500 metre uzunluğunda, 2.5 metre × 7 metre ebatlarında, açık dere ıslah çalışmasına başlandı. Dere ıslahının tabanı betonarme ve yanları taş duvar olarak yapılacaktır. Ayrıca aşırı yağmurlarla sel baskınlarına uğrayan Hisareyn Karaköprü Mahallesi, Orhangazi Caddesi ve civarında cadde, sokak ve sitelerde, yaklaşık 3500 metre uzunluğunda değişik çaplarda (Ø 1600 - Ø 600) yağmur suyu hattı yapımına da başlanmıştır” dedi. AŞIRI YAĞIŞLAR NEDENİYLE OLUŞAN MAĞDURİYETLER GİDERİLECEK Sezer açıklamasının devamında, “Söz konusu çalışmaların bitiminden sonra, aşırı yağışlardan dolayı daha önce defalarca sel felaketine maruz kalan Yazlık Yeni Mahalle, Örnek Evler Caddesi, Karaköprü Mahallesi, Orhan Gazi Caddesi ve Torunoğlu Sitesi civarının mağduriyete giderilmiş olacaktır. Çalışmalar yaklaşık 2,5 ay içerisinde tamamlanacaktır. Bu arada Düzağaç Mahallesi ve İpek Yolu Mahallesi'nde de yoğun yağışlarda sel baskını olan yerlerde yağmur suyu hattı tamamlanmıştır. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Yazlık sınırları içerisinde bulunan Karınca Deresi'nde devam eden ıslah projesini ve ayrıca aşırı yağmurlarla sel baskınlarına uğrayan Hisareyn Karaköprü ve Orhangazi Caddesi’nde devam eden yağmur suyu hattı yapımını yerinde inceledi.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer seçim sürecinde söz verdiği vaatleri yerine getirmeye devam ediyor. Başkan Sezer, Gölcük, Yazlık sınırları içerisinde bulunan Karınca Deresi'nin, D-130 Karayolu Güney kısmında kalan açık dere ıslah projesini ve ayrıca aşırı yağmurlarla sel baskınlarına uğrayan Hisareyn Karaköprü Mahallesi, Orhangazi Caddesi ve civarında cadde, sokak ve sitelerde, yağmur suyu hattı yapımını yerinde inceledi.

DERE ISLAH VE YAĞMUR SUYU HATTI ÇALIŞMASINA BAŞLANDI
Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Sezer, “Yazlık sınırları içerisinde bulunan Karınca Deresi'nin, D-130 Karayolu Güney kısmında kalan yaklaşık 500 metre uzunluğunda, 2.5 metre × 7 metre ebatlarında, açık dere ıslah çalışmasına başlandı. Dere ıslahının tabanı betonarme ve yanları taş duvar olarak yapılacaktır. Ayrıca aşırı yağmurlarla sel baskınlarına uğrayan Hisareyn Karaköprü Mahallesi, Orhangazi Caddesi ve civarında cadde, sokak ve sitelerde, yaklaşık 3500 metre uzunluğunda değişik çaplarda (Ø 1600 - Ø 600) yağmur suyu hattı yapımına da başlanmıştır” dedi.

AŞIRI YAĞIŞLAR NEDENİYLE OLUŞAN MAĞDURİYETLER GİDERİLECEK
Sezer açıklamasının devamında, “Söz konusu çalışmaların bitiminden sonra, aşırı yağışlardan dolayı daha önce defalarca sel felaketine maruz kalan Yazlık Yeni Mahalle, Örnek Evler Caddesi, Karaköprü Mahallesi, Orhan Gazi Caddesi ve Torunoğlu Sitesi civarının mağduriyete giderilmiş olacaktır. Çalışmalar yaklaşık 2,5 ay içerisinde tamamlanacaktır. Bu arada Düzağaç Mahallesi ve İpek Yolu Mahallesi'nde de yoğun yağışlarda sel baskını olan yerlerde yağmur suyu hattı tamamlanmıştır. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.