LASTİK İŞ

SEZER ''DÜN YANINIZDAYDIK, YARIN DA YANINIZDA OLACAĞIZ''

Gündem 24.06.2019 - 10:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEZER ''DÜN YANINIZDAYDIK, YARIN DA YANINIZDA OLACAĞIZ''

Gölcük Engelliler Spor Kulübü 1.Olağan Kongresi’ni, Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde gerçekleştirdi.

Sezer: “Kalben yanınızdayız ve destek olmaya da devam edeceğiz” Kongre de kurucu başkan Mevlüt Önerbay tekrar başkanlığa seçilirken, kongreye katılan Başkan Ali Yıldırım Sezer yaptığı konuşmada, “Çok önemli projeleri gelecekte bir bir devreye sokacağız. Kalben yanınızdayız ve destek olmaya da devam edeceğiz” dedi. Gölcük Engelliler Spor Kulübü 20.02.2019’da kurulmasının ardından 1.Olağan Kongresi’ni, Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde gerçekleştirdi. Kulüp üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği kongreye Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, Gölcük Engelliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hasan Bat, Değirmenderespor Başkanı Severcan Kara, Gölcük Muharip Gaziler Dernek Başkanı Mehmet Arslan ve kulübün üyesi engelliler katıldı. “DÜN YANINIZDAYDIK, YARIN DA YANINIZDA OLACAĞIZ” Olağan Kongre divanın seçilmesiyle başkanı ve Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman divan başkanlığına seçildi. Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunması sonrasında Başkan Ali Yıldırım Sezer bir konuşma yaptı ve şunları söyledi: “Engelli hemşehrilerimizle her zaman iyi bir iletişim halindeyiz. Bizim hedefimiz engelsiz bir Gölcük oluşturma noktasında gayret etmek ve Türkiye’ye örnek projelere imza atmak.  Çok önemli projeleri gelecekte bir bir devreye sokacağız. Kalben yanınızdayız ve destek olmaya da devam edeceğiz.  Görüyorum ki; Engelli Spor Kulübümüzde kısa sürede çok önemli spor faaliyetlerine imza atmış. Çok çalışkan ve aktifsiniz. Bu beni ziyadesiyle memnun ediyor. Dernek Başkanımız Hasan Bat’ı, Spor Kulübümüzün Başkanı Mevlüt Önerbay’ı ve sizleri yürekten kutluyorum. Dün yanınızdaydık. Yarında yanınızda olmaya devam edeceğiz” diyerek sözlerini noktaladı. MEVLÜT ÖNERBAY TEKRAR BAŞKAN SEÇİLDİ Konuşmanın ardından faaliyet ve mali raporlar okundu ve yapılan seçimde, Kurucu Başkan Mevlüt Önerbay tekrar başkanlığa seçildi. Başkan Sezer, Kocaman ve Bat başarı dileklerini iletti.      YENİ YÖNETİM KURULU:  Mevlüt Önerbay, Hasan Bat, Mustafa Arat, Hasan Alemdaroğlu, Mesut Çolakoğlu. DENETİM KURULU: Elif Güneş, Rümeysa Ertuğrul, Özlem Mutlu
Gölcük Engelliler Spor Kulübü 1.Olağan Kongresi’ni, Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde gerçekleştirdi.

Sezer: “Kalben yanınızdayız ve destek olmaya da devam edeceğiz”

Kongre de kurucu başkan Mevlüt Önerbay tekrar başkanlığa seçilirken, kongreye katılan Başkan Ali Yıldırım Sezer yaptığı konuşmada, “Çok önemli projeleri gelecekte bir bir devreye sokacağız. Kalben yanınızdayız ve destek olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Gölcük Engelliler Spor Kulübü 20.02.2019’da kurulmasının ardından 1.Olağan Kongresi’ni, Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde gerçekleştirdi. Kulüp üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği kongreye Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, Gölcük Engelliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hasan Bat, Değirmenderespor Başkanı Severcan Kara, Gölcük Muharip Gaziler Dernek Başkanı Mehmet Arslan ve kulübün üyesi engelliler katıldı.

“DÜN YANINIZDAYDIK, YARIN DA YANINIZDA OLACAĞIZ”

Olağan Kongre divanın seçilmesiyle başkanı ve Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman divan başkanlığına seçildi. Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunması sonrasında Başkan Ali Yıldırım Sezer bir konuşma yaptı ve şunları söyledi: “Engelli hemşehrilerimizle her zaman iyi bir iletişim halindeyiz. Bizim hedefimiz engelsiz bir Gölcük oluşturma noktasında gayret etmek ve Türkiye’ye örnek projelere imza atmak.  Çok önemli projeleri gelecekte bir bir devreye sokacağız. Kalben yanınızdayız ve destek olmaya da devam edeceğiz.  Görüyorum ki; Engelli Spor Kulübümüzde kısa sürede çok önemli spor faaliyetlerine imza atmış. Çok çalışkan ve aktifsiniz. Bu beni ziyadesiyle memnun ediyor. Dernek Başkanımız Hasan Bat’ı, Spor Kulübümüzün Başkanı Mevlüt Önerbay’ı ve sizleri yürekten kutluyorum. Dün yanınızdaydık. Yarında yanınızda olmaya devam edeceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.

MEVLÜT ÖNERBAY TEKRAR BAŞKAN SEÇİLDİ

Konuşmanın ardından faaliyet ve mali raporlar okundu ve yapılan seçimde, Kurucu Başkan Mevlüt Önerbay tekrar başkanlığa seçildi. Başkan Sezer, Kocaman ve Bat başarı dileklerini iletti.     

YENİ YÖNETİM KURULU:  Mevlüt Önerbay, Hasan Bat, Mustafa Arat, Hasan Alemdaroğlu, Mesut Çolakoğlu.

DENETİM KURULU: Elif Güneş, Rümeysa Ertuğrul, Özlem Mutlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.