LASTİK İŞ
ismail

SEYMEN ''VİRÜS BİTMİŞ DEĞİL''

Asayiş 03.06.2020 - 16:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEYMEN ''VİRÜS BİTMİŞ DEĞİL''

Pandemi sürecini değerlendiren Ak Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen “Yeni bir normalleşme dönemine girdik. Kontrollü sosyal hayatı yaşantımıza adapte edeceğiz. Maske, fiziki mesafe ve temizlik hijyen kurallarına dikkat edeceğiz. Virüs tamamen bitmiş değil. Mutlaka kişisel olarak KOVİD-19 süreci ciddiye alacağız. Asla rehavete kapılmayacağız. Eğer tedbiri elden bırakırsak bu virüs salgının yayılması kaçınılmaz olacak” dedi.

KOVİD- 19 virüsüne karşı alınan tedbirlerini açıklayan AK Parti ilçe başkanı Çetin Seymen “ 12 Mart KOVİD- 19 virüsünün başladığı gün, hükümetimiz ve daha önce salgınla ilgili önlemleri aldı. Bu kapsamda Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesini pandemi hastanesine dönüştürdük. Hastanemizde çok hızlı test sayımızın artması için ilçe sağlık müdürlüğümüz üzerinde sağlık bakanlığı ile çalışmalarımız yürüttük. İç işleri bakanlığımızın almış olduğu tedbirlerle beraber toplumsal yakınlaşmayı önledik.  KYK yurdunu da bu bağlamda yatan hasta tedavileri için açmış olduk”dedi.  HASTA SAYISI ÇOK DÜŞÜKTÜ Seymen “Yapılan bu başarılı çalışmalar sonucunda Gölcük'te pozitif hasta sayısı düşük kaldı. Bu bağlamda sağlık çalışanları, tüm kamu kurumlarında çalışanları, vefa gurubunda çalışan ve tüm yetkililerimize teşekkür ederim. Mart, Nisan ve Mayıs ayı içerisinde taranan hasta sayımız 4138 Pozitif hasta sayımız 502 başka kurumlara sevk edilen 75 hastamız oldu. Yaklaşık 3 aylık içinde Gölcük ilçemizde 12 insanımız vefat etti. Hastalarımıza acil şifalar dilerken yaşamını yitirenlere Allahtan rahmet dilerim. Bu sayıların bu kadar artması ilçemizde metre kareye fazla olması sayımızda fazlalık görülmüştür. Çünkü ilçemiz nüfus oranında 41 ilimizden büyük bir ilçedir. Buna rağmen biz yine bu salgına karşı çok başarılı mücadele verdik”dedi. VİRÜS BİTMİŞ DEĞİL Seymen “Yeni bir normalleşme dönemine girdik. Kontrollü sosyal hayatı yaşantımıza adapte edeceğiz. Maske, fiziki mesafe ve temizlik hijyen kurallarına dikkat edeceğiz. Virüs tamamen bitmiş değil. Mutlaka kişisel olarak KOVİD-19 süreci ciddiye alacağız. Asla rehavete kapılmayacağız. Eğer tedbiri elden bırakırsak bu virüs salgının yayılması kaçınılmaz olacak. Yaşanan bu salgının sürecinde ilçemizdeki yatırımlar asla ve asla aksamadan devam edildi. Yeni hastanemizin yapımı devam ediyor. Bu hastanemiz gününde tamamlanarak hizmete girecek. Aynı zamanda Sağlık kompleksi çalışmaları devam ediyor. Akabinde Gölcük Mareşal Fevci Çakmak Caddesini yapımı tamamlandı. Buna benzer birçok yatırımlar devam ediyor” dedi. Fahri Haner
Pandemi sürecini değerlendiren Ak Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen “Yeni bir normalleşme dönemine girdik. Kontrollü sosyal hayatı yaşantımıza adapte edeceğiz. Maske, fiziki mesafe ve temizlik hijyen kurallarına dikkat edeceğiz. Virüs tamamen bitmiş değil. Mutlaka kişisel olarak KOVİD-19 süreci ciddiye alacağız. Asla rehavete kapılmayacağız. Eğer tedbiri elden bırakırsak bu virüs salgının yayılması kaçınılmaz olacak” dedi.

KOVİD- 19 virüsüne karşı alınan tedbirlerini açıklayan AK Parti ilçe başkanı Çetin Seymen “ 12 Mart KOVİD- 19 virüsünün başladığı gün, hükümetimiz ve daha önce salgınla ilgili önlemleri aldı. Bu kapsamda Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesini pandemi hastanesine dönüştürdük. Hastanemizde çok hızlı test sayımızın artması için ilçe sağlık müdürlüğümüz üzerinde sağlık bakanlığı ile çalışmalarımız yürüttük. İç işleri bakanlığımızın almış olduğu tedbirlerle beraber toplumsal yakınlaşmayı önledik.  KYK yurdunu da bu bağlamda yatan hasta tedavileri için açmış olduk”dedi. 

HASTA SAYISI ÇOK DÜŞÜKTÜ
Seymen “Yapılan bu başarılı çalışmalar sonucunda Gölcük'te pozitif hasta sayısı düşük kaldı. Bu bağlamda sağlık çalışanları, tüm kamu kurumlarında çalışanları, vefa gurubunda çalışan ve tüm yetkililerimize teşekkür ederim. Mart, Nisan ve Mayıs ayı içerisinde taranan hasta sayımız 4138 Pozitif hasta sayımız 502 başka kurumlara sevk edilen 75 hastamız oldu. Yaklaşık 3 aylık içinde Gölcük ilçemizde 12 insanımız vefat etti. Hastalarımıza acil şifalar dilerken yaşamını yitirenlere Allahtan rahmet dilerim. Bu sayıların bu kadar artması ilçemizde metre kareye fazla olması sayımızda fazlalık görülmüştür. Çünkü ilçemiz nüfus oranında 41 ilimizden büyük bir ilçedir. Buna rağmen biz yine bu salgına karşı çok başarılı mücadele verdik”dedi.

VİRÜS BİTMİŞ DEĞİL
Seymen “Yeni bir normalleşme dönemine girdik. Kontrollü sosyal hayatı yaşantımıza adapte edeceğiz. Maske, fiziki mesafe ve temizlik hijyen kurallarına dikkat edeceğiz. Virüs tamamen bitmiş değil. Mutlaka kişisel olarak KOVİD-19 süreci ciddiye alacağız. Asla rehavete kapılmayacağız. Eğer tedbiri elden bırakırsak bu virüs salgının yayılması kaçınılmaz olacak. Yaşanan bu salgının sürecinde ilçemizdeki yatırımlar asla ve asla aksamadan devam edildi. Yeni hastanemizin yapımı devam ediyor. Bu hastanemiz gününde tamamlanarak hizmete girecek. Aynı zamanda Sağlık kompleksi çalışmaları devam ediyor. Akabinde Gölcük Mareşal Fevci Çakmak Caddesini yapımı tamamlandı. Buna benzer birçok yatırımlar devam ediyor” dedi.

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.