SEYMEN ''İSTANBUL’DA 250 BİN FARKLA YILDIRIM KAZANACAK''

Asayiş 17.06.2019 - 18:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEYMEN ''İSTANBUL’DA 250 BİN FARKLA YILDIRIM KAZANACAK''

Gölcük Ak Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Seymen İstanbul'da 250 bin oy farkıyla Cumhur İttifakı İstanbul Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım uzak ara bu seçimi kazanacak dedi. Başkan Seymen, "Biz İstanbul adayımızın seçimleri rahat kazanacağını düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

Gölcük Ak Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Seymen İstanbul'da 250 bin oy farkıyla Cumhur İttifakı İstanbul Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım uzak ara bu seçimi kazanacak dedi.  Başkan Seymen, "Biz  İstanbul adayımızın seçimleri rahat kazanacağını düşünüyoruz" şeklinde konuştu. Profesyonel Askerlik Geliyor Sözlerine devam eden Başkan Seymen, yeni askerlik kanununa da değinerek “Hepimizin bildiği gibi askerlik kanununda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, müjdeyi verdi. Daha önceden de konuştuğumuz gibi profesyonel askerlik yaygınlaşacak. Bazı askerlerimiz teskere alacak, kalan askerler de görevine devam edecek. Bedelli askerlikte bir aylık temel eğitim devam ediyor. Normal askerlik bir ay temel eğitim olmak üzere toplamda altı ay olacak. Yüksekokul mezunları da yedek astsubay veya yedek subay olarak devam edecek” dedi. İstanbul seçimlerine odaklandık İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimleri ile ilgili olarak da konuşan Başkan Seymen, “Kalbimiz İstanbul seçimleri ile atıyor. İstanbul teşkilatlarımız çalışıyor. İnanıyorum ki girmedik ev, çalmadık kapı bırakmayacaklar. 23 Haziran akşamı Binali Yıldırım, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olacak. Nefeslerimizi 16 Haziran’a tuttuk. O tarihte bir açık oturum olacak. Burada açık bir fark oluşturacağımızı düşünüyoruz. Bizler de üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz. İstanbul’a komşu il olarak Kocaeli teşkilatları gerekli çalışmaları yapıyor ve yapmaya da devam edecek” dedi. İL YÖNETİMİ BİZİ MEMNUN ETTİ Seymen “İl yönetiminden mumnunuz. il Başkanımız eski Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş, Gölcük’!den bir isim.  İl Yönetiminde tecrübeli Samet Daşdelen, Sekan Ateş ve Serdar Bayram var. Arkadaşlarımız Gölcük’e faydalı arkadaşlar. Kongreye kadar taşıyacak arkadaşlar. Yönetimden memnunuz bir sıkıntımız yok. Bize Mehmet Başkan isim sordu. Biz ve diğer ilçe başkanları havuz yapmıştık. Mehmet Başkanımızın başkanın elini kolaylaştırdık”dedi.
Gölcük Ak Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Seymen İstanbul'da 250 bin oy farkıyla Cumhur İttifakı İstanbul Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım uzak ara bu seçimi kazanacak dedi. Başkan Seymen, "Biz İstanbul adayımızın seçimleri rahat kazanacağını düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

Gölcük Ak Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Seymen İstanbul'da 250 bin oy farkıyla Cumhur İttifakı İstanbul Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım uzak ara bu seçimi kazanacak dedi.  Başkan Seymen, "Biz  İstanbul adayımızın seçimleri rahat kazanacağını düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

Profesyonel Askerlik Geliyor
Sözlerine devam eden Başkan Seymen, yeni askerlik kanununa da değinerek “Hepimizin bildiği gibi askerlik kanununda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, müjdeyi verdi. Daha önceden de konuştuğumuz gibi profesyonel askerlik yaygınlaşacak. Bazı askerlerimiz teskere alacak, kalan askerler de görevine devam edecek. Bedelli askerlikte bir aylık temel eğitim devam ediyor. Normal askerlik bir ay temel eğitim olmak üzere toplamda altı ay olacak. Yüksekokul mezunları da yedek astsubay veya yedek subay olarak devam edecek” dedi.

İstanbul seçimlerine odaklandık
İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimleri ile ilgili olarak da konuşan Başkan Seymen, “Kalbimiz İstanbul seçimleri ile atıyor. İstanbul teşkilatlarımız çalışıyor. İnanıyorum ki girmedik ev, çalmadık kapı bırakmayacaklar. 23 Haziran akşamı Binali Yıldırım, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olacak. Nefeslerimizi 16 Haziran’a tuttuk. O tarihte bir açık oturum olacak. Burada açık bir fark oluşturacağımızı düşünüyoruz. Bizler de üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz. İstanbul’a komşu il olarak Kocaeli teşkilatları gerekli çalışmaları yapıyor ve yapmaya da devam edecek” dedi.

İL YÖNETİMİ BİZİ MEMNUN ETTİ
Seymen “İl yönetiminden mumnunuz. il Başkanımız eski Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş, Gölcük’!den bir isim.  İl Yönetiminde tecrübeli Samet Daşdelen, Sekan Ateş ve Serdar Bayram var. Arkadaşlarımız Gölcük’e faydalı arkadaşlar. Kongreye kadar taşıyacak arkadaşlar. Yönetimden memnunuz bir sıkıntımız yok. Bize Mehmet Başkan isim sordu. Biz ve diğer ilçe başkanları havuz yapmıştık. Mehmet Başkanımızın başkanın elini kolaylaştırdık”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.