LASTİK İŞ

SEYMEN'DEN ELLİBEŞ'E ZİYARET

Asayiş 25.09.2020 - 10:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

SEYMEN'DEN ELLİBEŞ'E ZİYARET

12 Eylül tarihinde yapılan kongrede Gölcük AK Parti ilçe Başkanlığına tekrar seçilen Çetin Seymen Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş'i yönetimi ile ziyaret etti.

Başkan Seymen "İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş‘i Ak Parti Gölcük İlçe Yönetim Kurulu olarak kongre sonrası ziyaret ettik. Başkanımızın tecrübesi, çalışma azmi ve yüksek enerjisi hepimize örnek oluyor. Kendisinin Liderliğinde teşkilatımız her zaman dimdik ayakta olacaktır" dedi. Başkan Seymen il Başkanı Mehmet Ellibeş'e çiçek takdiminde bulundu. Kocaeli AK Parti il Başkanı Mehmet Ellibeş nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Seymen ve yönetimine teşekkür ederek "Gölcük hepimizin yuvası, evi o yüzden teşkilat olarak önce Gölcük sonra Kocaeli derken Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan Türkiye için gecesini gündüzüne katarak yaptığı çalışmalara destek olacağız. Hiç birimizin, hiç bir teşkilat mensubunun  Cumhurbaşkanımızın yüzünü yere eğdirmeye hakkı yok. Hepimiz sayın Cumhurbaşkanımız için, ülkemiz için elimizden gelenin fazlasını millet ve hak için yapmaya gayret göstereceğiz "dedi. 
12 Eylül tarihinde yapılan kongrede Gölcük AK Parti ilçe Başkanlığına tekrar seçilen Çetin Seymen Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş'i yönetimi ile ziyaret etti.

Başkan Seymen "İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş‘i Ak Parti Gölcük İlçe Yönetim Kurulu olarak kongre sonrası ziyaret ettik. Başkanımızın tecrübesi, çalışma azmi ve yüksek enerjisi hepimize örnek oluyor. Kendisinin Liderliğinde teşkilatımız her zaman dimdik ayakta olacaktır" dedi.

Başkan Seymen il Başkanı Mehmet Ellibeş'e çiçek takdiminde bulundu.

Kocaeli AK Parti il Başkanı Mehmet Ellibeş nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Seymen ve yönetimine teşekkür ederek "Gölcük hepimizin yuvası, evi o yüzden teşkilat olarak önce Gölcük sonra Kocaeli derken Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan Türkiye için gecesini gündüzüne katarak yaptığı çalışmalara destek olacağız. Hiç birimizin, hiç bir teşkilat mensubunun  Cumhurbaşkanımızın yüzünü yere eğdirmeye hakkı yok. Hepimiz sayın Cumhurbaşkanımız için, ülkemiz için elimizden gelenin fazlasını millet ve hak için yapmaya gayret göstereceğiz "dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.