SEVEN KADININ DUASI KABUL OLUR

22.05.2016 - 14:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

SEVEN KADININ DUASI KABUL OLUR

8. Kocaeli Kitap Fuarı’nda eğitim uzmanı ve yazar Selahattin Yaylamaz konferansında kadın erkek ilişkilerine ait konferans verdi

Eğitim uzmanı ve yazar Selahattin Yaylamaz, 8. Kocaeli Kitap Fuarı’nın son gününde “Kadın mutluysa herkes mutludur” konulu konferansında erkek ve kadın ilişkilerinde yapılması gerekenler hakkında bilgiler verdi. Kadınların sevgiye ihtiyacı kadar erkeklerin de sevgiye ihtiyacı olduğunu ifade eden Yaylamaz, ”İlk öğrenmemiz gereken dil sevgi dilidir. Erkekler kadınları, kadınlar da erkekleri değiştirmeye çalışmasın. Kraliçe olmanız için kocanızı kral yapmanız lazım” dedi.   KADINLARIN GÜCÜ KADINLIĞINDADIR Kadın ve erkeğin yaratılış formatı üzerinde yaşaması gerektiğini kaydeden eğitim uzmanı Yaylamaz, ”Görünüşte erkekler, gerçekte ise kadınlar güçlüdür. Erkekte dört tane yazılım varsa, kadınlarda 4 bin tane. Kadınların anlaşılması zordur fakat buna kalite neden oluyor. Yazılım ayarlarıyla oynarsanız sorunlar olur. Peki kadınlar haksız mı ki bu kadar sorun çıkarmakta? Elbette haklı. Çünkü erkek egemen topluluğu başarısız olmuştur. Kadınlar erkek gibi olmak zorunda kalmıştır. Bir kadın ne kadar hanımlıktan uzaklaşmışsa o kadar mutsuzdur. O yüzden kadınların gücü kadınlığındadır” dedi. SORUNA YAKLAŞIMIMIZ SORUNDUR Erkeklerle kadınların sevgiye ihtiyacının aynı olduğunu ifade eden Yaylamaz, ”Evlilikte bir kadının en çok istediği nedir? Sevgidir, sevgidir, sevgidir. Peki erkelerin en çok istediği nedir. Şefkat gösteren kadındır. Erkekler büyümemiş oğlan çocuğudur çünkü. Bir kadın eşinde sosyal alanda saygı, özel alanda sevgi ister. Yaşadığınız sorunlar sorun değildir. Soruna yaklaşımınız sorundur. Erkekler kadınları, kadınlarda erkekleri değiştirmeye çalışmasın. Kraliçe olmanız için kocanızı kral yapmanız lazım“ ifadelerini kullandı. SEVEN KADININ DUASI KABUL OLUR Yaşanmış bir öykü anlatan Yaylamaz, ”Üst düzey bir bürokrat. Bu adam 20 yıl üst düzey bürokrat olarak çalışmış. Haksız bir atamayla çok uzak bir köye memur olarak atanmış. O adam eve gelince mutsuzluğunu göstermiş eşine. Kadın akıllı bir kadın. Hiç bir şey söylemiyor. Güzel bir yemek yapıyor. Yemeğini yerken çorbasını eliyle yediriyor. Sonra anlattırıyor. Yarın resmi yazımı alıp köyde memurluk yapacağım diyor. Kadın çıkışmıyor. O akşam sabaha kadar kocasının yanında sabaha kadar uyumuyor, dua ediyor. Üstünü giydiriyor. Senin arkandayım. Gerekirse biz de geliriz diyor. Adam gidiyor. Valilikten resmi belgeyi alıyor. Valilik özür diliyor. Kararname değişiyor ve başka bir üst göreve atandığını öğreniyor. Seven kadının duası kabul olur. Erkek adam seven kadını oluşturması lazım” sözlerini kullandı.
8. Kocaeli Kitap Fuarı’nda eğitim uzmanı ve yazar Selahattin Yaylamaz konferansında kadın erkek ilişkilerine ait konferans verdi

Eğitim uzmanı ve yazar Selahattin Yaylamaz, 8. Kocaeli Kitap Fuarı’nın son gününde “Kadın mutluysa herkes mutludur” konulu konferansında erkek ve kadın ilişkilerinde yapılması gerekenler hakkında bilgiler verdi. Kadınların sevgiye ihtiyacı kadar erkeklerin de sevgiye ihtiyacı olduğunu ifade eden Yaylamaz, ”İlk öğrenmemiz gereken dil sevgi dilidir. Erkekler kadınları, kadınlar da erkekleri değiştirmeye çalışmasın. Kraliçe olmanız için kocanızı kral yapmanız lazım” dedi.

 

KADINLARIN GÜCÜ KADINLIĞINDADIR

Kadın ve erkeğin yaratılış formatı üzerinde yaşaması gerektiğini kaydeden eğitim uzmanı Yaylamaz, ”Görünüşte erkekler, gerçekte ise kadınlar güçlüdür. Erkekte dört tane yazılım varsa, kadınlarda 4 bin tane. Kadınların anlaşılması zordur fakat buna kalite neden oluyor. Yazılım ayarlarıyla oynarsanız sorunlar olur. Peki kadınlar haksız mı ki bu kadar sorun çıkarmakta? Elbette haklı. Çünkü erkek egemen topluluğu başarısız olmuştur. Kadınlar erkek gibi olmak zorunda kalmıştır. Bir kadın ne kadar hanımlıktan uzaklaşmışsa o kadar mutsuzdur. O yüzden kadınların gücü kadınlığındadır” dedi.

SORUNA YAKLAŞIMIMIZ SORUNDUR

Erkeklerle kadınların sevgiye ihtiyacının aynı olduğunu ifade eden Yaylamaz, ”Evlilikte bir kadının en çok istediği nedir? Sevgidir, sevgidir, sevgidir. Peki erkelerin en çok istediği nedir. Şefkat gösteren kadındır. Erkekler büyümemiş oğlan çocuğudur çünkü. Bir kadın eşinde sosyal alanda saygı, özel alanda sevgi ister. Yaşadığınız sorunlar sorun değildir. Soruna yaklaşımınız sorundur. Erkekler kadınları, kadınlarda erkekleri değiştirmeye çalışmasın. Kraliçe olmanız için kocanızı kral yapmanız lazım“ ifadelerini kullandı.

SEVEN KADININ DUASI KABUL OLUR

Yaşanmış bir öykü anlatan Yaylamaz, ”Üst düzey bir bürokrat. Bu adam 20 yıl üst düzey bürokrat olarak çalışmış. Haksız bir atamayla çok uzak bir köye memur olarak atanmış. O adam eve gelince mutsuzluğunu göstermiş eşine. Kadın akıllı bir kadın. Hiç bir şey söylemiyor. Güzel bir yemek yapıyor. Yemeğini yerken çorbasını eliyle yediriyor. Sonra anlattırıyor. Yarın resmi yazımı alıp köyde memurluk yapacağım diyor. Kadın çıkışmıyor. O akşam sabaha kadar kocasının yanında sabaha kadar uyumuyor, dua ediyor. Üstünü giydiriyor. Senin arkandayım. Gerekirse biz de geliriz diyor. Adam gidiyor. Valilikten resmi belgeyi alıyor. Valilik özür diliyor. Kararname değişiyor ve başka bir üst göreve atandığını öğreniyor. Seven kadının duası kabul olur. Erkek adam seven kadını oluşturması lazım” sözlerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.