ŞEMSİYESİZ DIŞARI ÇIKMAYIN

26.09.2015 - 19:50, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ŞEMSİYESİZ DIŞARI ÇIKMAYIN

Bayram boyunca yaşanan sıcak hava yerini yağışlı bir haftaya bırakıyor.

Yarın hava parçalı bulutlu olacak, Pazartesi ise yağmur bekleniyor. Okulların açılacağı ilk gün olan 28 Eylül Pazartesi günü il genelinde havanın yağmurlu olacağı tahmin ediliyor. Pazartesiyi takip eden günlerde ise yine yağmur devam edecek.   ŞEMSİYESİZ DIŞARI ÇIKMAYIN Hava pazartesi günü itibariyle yağışlı bir hal alacak. Pazartesi ve Salı günü gök gürültülü sağanak yağış, Çarşamba ve Perşembe günleri ise sağanak yağışlı günler yaşayacağız. Hava sıcaklıklarında da hissedilir olarda düşüşler yaşanacak. Özellikle geceleri hava sıcaklıklarının 14 dereceye kadar düşmesi bekleniyor
Bayram boyunca yaşanan sıcak hava yerini yağışlı bir haftaya bırakıyor.

Yarın hava parçalı bulutlu olacak, Pazartesi ise yağmur bekleniyor. Okulların açılacağı ilk gün olan 28 Eylül Pazartesi günü il genelinde havanın yağmurlu olacağı tahmin ediliyor. Pazartesiyi takip eden günlerde ise yine yağmur devam edecek.

 

ŞEMSİYESİZ DIŞARI ÇIKMAYIN

Hava pazartesi günü itibariyle yağışlı bir hal alacak. Pazartesi ve Salı günü gök gürültülü sağanak yağış, Çarşamba ve Perşembe günleri ise sağanak yağışlı günler yaşayacağız. Hava sıcaklıklarında da hissedilir olarda düşüşler yaşanacak. Özellikle geceleri hava sıcaklıklarının 14 dereceye kadar düşmesi bekleniyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.