LASTİK İŞ
ismail

ŞEKER: "YHT PAZARTESİ'NDEN İTİBAREN İZMİT'TE DURACAK"

Kocaeli 02.06.2020 - 21:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ŞEKER: "YHT PAZARTESİ'NDEN İTİBAREN İZMİT'TE DURACAK"

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüs pandemisi nedeniyle seferlerine bir süre ara verilen yüksek hızlı trenin, yeni normal süreçle birlikte İstanbul Ankara arasında direk deneme seferlerine başlayan Yüksek Hızlı Trenin İzmit’te duracağını, bunu için de çalışmalar yapıldığını ifade eden AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker'in çabaları sonuç verdi.

YHT SEFERLERİ BAŞLAMIŞTI    Koronavirüs ile mücadelede tedbir amaçlı 28 Mart'ta seferlerine ara verilen yüksek hızlı trenin seferleri geçtiğimiz hafta 28 Mayıs'ta tekrar başladı. Ankara - İstanbul arası yüzde elli kapasiteyle seferlerini gerçekleştiren yüksek hızlı trende, alınan tedbirler sebebiyle İstanbul ve Ankara dışında ara istasyonlarda durmama kararı alınmıştı. İlimizde de büyük rağbet gören yüksek hızlı trenin İzmit'te durmaması vatandaşlarımızı rahatsız etmiş, bu durum üzerine Kocaeli Milletvekili Şeker, 'Gerekli görüşmeleri yaparak hızlı trenin ilimizde durmasını sağlayacağız.' ifadelerini kullanmıştı.  KARAİSMAİLOĞLU ve YAZICIOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ    AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, geçtiğimiz hafta yüksek hızlı tren seferlerinde kontrollü sosyal hayata geçiş sürecinden dolayı temkinli davranıldığını ifade etmiş fakat YHT'nin İzmit'te durması için gerekli girişimlerde bulunacağını söylemişti.     Şeker, bu süreçte düzenlenen hızlı tren seferlerinde Kocaelilerin mağdur olmaması için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürü Kamuran Yazıcı ile görüşmelerini gerçekleştirip vatandaştan gelen talebi iletti.  VATANDAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN    Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, yüksek hızlı trenin İzmit'te durması ile ilgili olarak: " Geçtiğimiz hafta hemşehrilerimize gönüllerini ferah tutmalarını, ülke ekonomisine 14'lük katkı sağlayan ilimizi kimsenin göz ardı edemeyeceğini ifade etmiştim. Bu süreçte vatandaşlarımıza söz verdiğimiz gibi Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu ve TCDD Taşımacılık A.Ş.Genel Müdürü Kamuran Yazıcı ile görüşmelerimizi yaparak süreci olumlu olarak sonuçlandırdık. Artık yüksek hızlı tren İstanbul-Ankara seferlerinde İzmit'te de duracak. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun." diyerek müjdeyi verdi.  
Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüs pandemisi nedeniyle seferlerine bir süre ara verilen yüksek hızlı trenin, yeni normal süreçle birlikte İstanbul Ankara arasında direk deneme seferlerine başlayan Yüksek Hızlı Trenin İzmit’te duracağını, bunu için de çalışmalar yapıldığını ifade eden AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker'in çabaları sonuç verdi.

YHT SEFERLERİ BAŞLAMIŞTI

   Koronavirüs ile mücadelede tedbir amaçlı 28 Mart'ta seferlerine ara verilen yüksek hızlı trenin seferleri geçtiğimiz hafta 28 Mayıs'ta tekrar başladı. Ankara - İstanbul arası yüzde elli kapasiteyle seferlerini gerçekleştiren yüksek hızlı trende, alınan tedbirler sebebiyle İstanbul ve Ankara dışında ara istasyonlarda durmama kararı alınmıştı. İlimizde de büyük rağbet gören yüksek hızlı trenin İzmit'te durmaması vatandaşlarımızı rahatsız etmiş, bu durum üzerine Kocaeli Milletvekili Şeker, 'Gerekli görüşmeleri yaparak hızlı trenin ilimizde durmasını sağlayacağız.' ifadelerini kullanmıştı. 

KARAİSMAİLOĞLU ve YAZICIOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

   AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, geçtiğimiz hafta yüksek hızlı tren seferlerinde kontrollü sosyal hayata geçiş sürecinden dolayı temkinli davranıldığını ifade etmiş fakat YHT'nin İzmit'te durması için gerekli girişimlerde bulunacağını söylemişti. 

   Şeker, bu süreçte düzenlenen hızlı tren seferlerinde Kocaelilerin mağdur olmaması için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürü Kamuran Yazıcı ile görüşmelerini gerçekleştirip vatandaştan gelen talebi iletti. 

VATANDAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN

   Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, yüksek hızlı trenin İzmit'te durması ile ilgili olarak: " Geçtiğimiz hafta hemşehrilerimize gönüllerini ferah tutmalarını, ülke ekonomisine 14'lük katkı sağlayan ilimizi kimsenin göz ardı edemeyeceğini ifade etmiştim. Bu süreçte vatandaşlarımıza söz verdiğimiz gibi Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu ve TCDD Taşımacılık A.Ş.Genel Müdürü Kamuran Yazıcı ile görüşmelerimizi yaparak süreci olumlu olarak sonuçlandırdık. Artık yüksek hızlı tren İstanbul-Ankara seferlerinde İzmit'te de duracak. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun." diyerek müjdeyi verdi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.