LASTİK İŞ
ismail

ŞEKER; FATURAYI VATANDAŞA ÇIKARMAK YANLIŞ OLUR

06.07.2015 - 23:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ŞEKER; FATURAYI VATANDAŞA ÇIKARMAK YANLIŞ OLUR

Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker Ramazan programları çerçevesinde Gölcük'ü ziyaret etti.

 Milletvekili Şeker'e, Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve partililer eşlik etti. Şeker, ilçedeki ziyaretlerinde bazı konulara değindi ve şu açıklamalarda bulundu; "Vatandaş da kusur veya hata bulmak çok yanlış. Seçim sonucunu parti organlarımızım hepsi her düzeyde istişare ediyor. Mutlaka Ak Parti olarak hatalarımız eksiklerimiz oldu. Bunları tespit edip tekrarlamamak durumundayız" YUNANİSTAN'IN HALİ ORTADA Emekli maaşları yeterli olmadığını biliyorum ama Türkiye'nin de gerçekleri var. Ülkemizde emekli maaşı alanların sayısı 11 Milyonun üzerinde. Normalde maaşlardan yapılan kesintilerle emekli maaşlarının ödenmesi gerekiyor ama maalesef ülkemizde bu çark bu şekilde dönmüyor, önceki hükümetlerin yaptI ığı yanlış uygulamalar yüzünden ciddi bir açık var. Dünya standardı, 1 emekliye karşılık 4 çalışan ama bizim ülkemizde bu rakam 1 emekliye karşı 1.8 çalışan yani yarısı bile değil. Bakın Yunansitan'ın hali ortadadır. ASGARİ ÜCRET KONUSUNDA BEN YAPTIM OLDU DEME ŞANSINIZ YOK Asgari ücret konusuna gelince, bu hükümetin tek elinde olan bir şey değil. Ben yaptım oldu deme şanşınız yok. Ortada bir masa var ve bu masanın etrafında çalışanın temsilcisi var, hükümetin temsilcisi var, işverenin temsilcisi var. Bu organlar oturum ortak karar alıyor. Bugün asgari ücret 2000 tl olsun, işsizlik rakamlarında patlama olur. Muhalefet bu tür popülist politikalarla gülünç duruma düşüyor.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            
Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker Ramazan programları çerçevesinde Gölcük'ü ziyaret etti.

 Milletvekili Şeker'e, Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve partililer eşlik etti. Şeker, ilçedeki ziyaretlerinde bazı konulara değindi ve şu açıklamalarda bulundu;

"Vatandaş da kusur veya hata bulmak çok yanlış. Seçim sonucunu parti organlarımızım hepsi her düzeyde istişare ediyor. Mutlaka Ak Parti olarak hatalarımız eksiklerimiz oldu. Bunları tespit edip tekrarlamamak durumundayız"

YUNANİSTAN'IN HALİ ORTADA

Emekli maaşları yeterli olmadığını biliyorum ama Türkiye'nin de gerçekleri var. Ülkemizde emekli maaşı alanların sayısı 11 Milyonun üzerinde. Normalde maaşlardan yapılan kesintilerle emekli maaşlarının ödenmesi gerekiyor ama maalesef ülkemizde bu çark bu şekilde dönmüyor, önceki hükümetlerin yaptI
ığı yanlış uygulamalar yüzünden ciddi bir açık var. Dünya standardı, 1 emekliye karşılık 4 çalışan ama bizim ülkemizde bu rakam 1 emekliye karşı 1.8 çalışan yani yarısı bile değil. Bakın Yunansitan'ın hali ortadadır.

ASGARİ ÜCRET KONUSUNDA BEN YAPTIM OLDU DEME ŞANSINIZ YOK

Asgari ücret konusuna gelince, bu hükümetin tek elinde olan bir şey değil. Ben yaptım oldu deme şanşınız yok. Ortada bir masa var ve bu masanın etrafında çalışanın temsilcisi var, hükümetin temsilcisi var, işverenin temsilcisi var. Bu organlar oturum ortak karar alıyor. Bugün asgari ücret 2000 tl olsun, işsizlik rakamlarında patlama olur. Muhalefet bu tür popülist politikalarla gülünç duruma düşüyor.




 

 













 

                                                                             

                                                                                                                               

 

                                                                                                                            

 

                                                                                                                    

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.