LASTİK İŞ

ŞEHRİN ORTASINDA PLAJ

24.07.2015 - 18:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ŞEHRİN ORTASINDA PLAJ

Anıtpark’ta yapılan havuz en çok çocuklara yaradı. Ancak hiç kimse bu su pismidir? Mikrop kaparmıyız diye düşünmüyor. Anıtpark sanki kenti plajı haline dönmüş.

Sıcak hava ile birlikte Anırpark’da bulunan süs su havuzunda çocuklar saatlerce oynuyor. Anneleri yanlarında getirdiği yedek kıyafet ve havlularla çocukların üzerini değiştiriyor. Hiç kimse çocuk bu sudan hastalanır mı? diye düşünmüyor. PARKIN ORTASI PLAJ GİBİ Kıyafetlerinin ıslanmasına bile aldırış etmeyen çocuklar havuzun tadını herkesten çok çıkartıyor. Kimileri özel olarak deniz şortu ile gelip havuzun içinde geziniyor. 
Anıtpark’ta yapılan havuz en çok çocuklara yaradı. Ancak hiç kimse bu su pismidir? Mikrop kaparmıyız diye düşünmüyor. Anıtpark sanki kenti plajı haline dönmüş.

Sıcak hava ile birlikte Anırpark’da bulunan süs su havuzunda çocuklar saatlerce oynuyor. Anneleri yanlarında getirdiği yedek kıyafet ve havlularla çocukların üzerini değiştiriyor. Hiç kimse çocuk bu sudan hastalanır mı? diye düşünmüyor.

PARKIN ORTASI PLAJ GİBİ

Kıyafetlerinin ıslanmasına bile aldırış etmeyen çocuklar havuzun tadını herkesten çok çıkartıyor. Kimileri özel olarak deniz şortu ile gelip havuzun içinde geziniyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.