LASTİK İŞ

ŞEHİT ÇOCUĞUNA EN GÜZEL HEDİYE

21.02.2017 - 08:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ŞEHİT ÇOCUĞUNA EN GÜZEL HEDİYE

Değirmendere Meslek Yüksek Okulu takı tasarım bölümü hocası Abdi Saraşoğlu yaptığı Şehit Ömer Halisdemir’in fotoğrafının ve Türk bayrağının bulunduğu özel yüzüğü Vali Hasan Basri Güzleoğluna verdi.

15 Temmuz darbe girişimi sırasında Darbeci general Semih Terzi'yi alnından vurarak olayın seyrini değiştiren ve şehit edilen Niğdeli astsubay Ömer Halisdemir’in oğlu Ertuğrul’a iletilmek üzere babasının resmi ve Türk Bayrağı olan yüzük Vali Hasan Basri Güzeloğluna verildi. Kaymakam Mustafa Altıntaş “Değirmendere Meslek Yüksek Okulu Takı tasarım Hocamız Abdi Saraçoğlu şehidimizin evladı için özel bir yüzük tasarlamış. Sayın Valimizin vasıtası ile ulaştırılmasını bizden istedi”dedi.  Vali Güzeloğlu “Böylesine anlamlı hediyeyi şehidimizin oğluna en kısa sürede ulaştıracağız”dedi.  Değirmendere Meslek Yüksek Okulu takı tasarım bölümü hocası Abdi Saraşoğlu, Vali hasan Basri Güzeloğlu’na ve Kaymakam Mustafa Altıntaş’a teşekkür etti. 
Değirmendere Meslek Yüksek Okulu takı tasarım bölümü hocası Abdi Saraşoğlu yaptığı Şehit Ömer Halisdemir’in fotoğrafının ve Türk bayrağının bulunduğu özel yüzüğü Vali Hasan Basri Güzleoğluna verdi.

15 Temmuz darbe girişimi sırasında Darbeci general Semih Terzi'yi alnından vurarak olayın seyrini değiştiren ve şehit edilen Niğdeli astsubay Ömer Halisdemir’in oğlu Ertuğrul’a iletilmek üzere babasının resmi ve Türk Bayrağı olan yüzük Vali Hasan Basri Güzeloğluna verildi.
Kaymakam Mustafa Altıntaş “Değirmendere Meslek Yüksek Okulu Takı tasarım Hocamız Abdi Saraçoğlu şehidimizin evladı için özel bir yüzük tasarlamış. Sayın Valimizin vasıtası ile ulaştırılmasını bizden istedi”dedi. 
Vali Güzeloğlu “Böylesine anlamlı hediyeyi şehidimizin oğluna en kısa sürede ulaştıracağız”dedi. 
Değirmendere Meslek Yüksek Okulu takı tasarım bölümü hocası Abdi Saraşoğlu, Vali hasan Basri Güzeloğlu’na ve Kaymakam Mustafa Altıntaş’a teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.