LASTİK İŞ

ŞEHİT AKDENİZ DUALARLA ANILDI

14.10.2019 - 12:52, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ŞEHİT AKDENİZ DUALARLA ANILDI

Askeri helikopter kazasında 5 yıl önce şehit olan Dz.Bnb.Deniz Akdeniz şehâdetinin sene-i devresinde, Gölcük Şehitler Mezarlığı’nda düzenlenen törenle anıldı. Törene Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’de katıldı.

12 Ekim 2014 tarihinde meydana gelen askeri helikopter kazasında şehit olan Dz.Bnb.Deniz Akdeniz'in şehitlikteki kabri başında; Dz.Ütğm.Çağrı Ceyhan, Rad.Asb.Kd.Üçvş.Mehmet Karakaşoğlu ve Asb.Üçvş.Ömer Burak Öğüt, şehâdetlerinin sene-i devresinde, Gölcük Şehitler Mezarlığı’nda düzenlenen törenle anıldılar.   KATILIM YOĞUN OLDU Anma töreni Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut,  Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Refik Levent Tezcan, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, şehidimizin ailesi, akrabaları, siyasi parti ilçe başkanları ve yöneticileri, askerler ve sevenleri katıldı. Anma töreni şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşu ile başlarken, özgeçmişlerinin okunmasıyla devam etti. Beraberinde ilçe vaizi ve hocalar tarafından Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi ve duanın yapılmasıyla tören son buldu.
Askeri helikopter kazasında 5 yıl önce şehit olan Dz.Bnb.Deniz Akdeniz şehâdetinin sene-i devresinde, Gölcük Şehitler Mezarlığı’nda düzenlenen törenle anıldı. Törene Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’de katıldı.

12 Ekim 2014 tarihinde meydana gelen askeri helikopter kazasında şehit olan Dz.Bnb.Deniz Akdeniz'in şehitlikteki kabri başında; Dz.Ütğm.Çağrı Ceyhan, Rad.Asb.Kd.Üçvş.Mehmet Karakaşoğlu ve Asb.Üçvş.Ömer Burak Öğüt, şehâdetlerinin sene-i devresinde, Gölcük Şehitler Mezarlığı’nda düzenlenen törenle anıldılar.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

Anma töreni Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut,  Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Refik Levent Tezcan, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, şehidimizin ailesi, akrabaları, siyasi parti ilçe başkanları ve yöneticileri, askerler ve sevenleri katıldı. Anma töreni şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşu ile başlarken, özgeçmişlerinin okunmasıyla devam etti. Beraberinde ilçe vaizi ve hocalar tarafından Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi ve duanın yapılmasıyla tören son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.