ŞEHİDİMİZ VAR

22.05.2016 - 16:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ŞEHİDİMİZ VAR

Hatay’da, Sahil Güvenlik ekiplerinin inceleme yaptığı teknede meydana gelen patlamada, İzmitli bir asker şehit oldu. İlk belirlemelere göre biri asker 2 kişi de yaralandı. İzmit İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Volkan Kılıç acı haberi aileye verdi.

Alınan bilgilere göre, sabah saatlerinde meydana gelen olayda İzmit bir askerimiz şehit oldu, iddiaya göre bir balıkçı teknesinden Sahil Güvenliğe “Açıkta bir tekne var. Teknede cesetler bulunuyor” ihbarında bulunuldu. Sahil Güvenlik ekibinin bot ile tekneye yaklaşarak inceleme yaptığı sırada ise patlama meydana geldi. Patlama sesi Samandağ ilçesinden de duyuldu. Büyük korku yaşayan vatandaşlar Çevlik Sahili’ne akın etti. Sahil Güvenlik ekipleri tarafından sahile getirilen yaralı balıkçı ve asker, daha sonra hastaneye götürüldü. Samandağ Kaymakamı Cahit Çelik, olayda bir askerin şehit olduğunu, ilk belirlemelere göre biri asker 2 kişinin de yaralandığını bildirdi. Şehit olan askerin İzmitli olduğu öğrenildi. 23 YAŞINDAYDI.. Şehit düşen deniz er Alper Al'ın Alikahya Fevzi Çakma Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi No 44 Daire 18 adresinde ikamet ettiği öğrenildi. 1993 doğumlu Alper Al'ın Kezban Al ile Mehmet Al'ın çocukları olduğu bilgisine ulaşıldı. ACI HABER TEZ ULAŞTI Tekne'de ki patlamada Şehit düşen deniz er Alper Al'ın Alikahya Fevzi Çakma Mahallesi'nde evine gelen İzmit İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Volkan Kılıç acı haberi aileye verdi. Kılıç'a İzmit İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Karakaş ve İzmit İlçe Müftüsü Musa Bilgiç'te eşlik etti. 
Hatay’da, Sahil Güvenlik ekiplerinin inceleme yaptığı teknede meydana gelen patlamada, İzmitli bir asker şehit oldu. İlk belirlemelere göre biri asker 2 kişi de yaralandı. İzmit İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Volkan Kılıç acı haberi aileye verdi.

Alınan bilgilere göre, sabah saatlerinde meydana gelen olayda İzmit bir askerimiz şehit oldu, iddiaya göre bir balıkçı teknesinden Sahil Güvenliğe “Açıkta bir tekne var. Teknede cesetler bulunuyor” ihbarında bulunuldu. Sahil Güvenlik ekibinin bot ile tekneye yaklaşarak inceleme yaptığı sırada ise patlama meydana geldi. Patlama sesi Samandağ ilçesinden de duyuldu. Büyük korku yaşayan vatandaşlar Çevlik Sahili’ne akın etti. Sahil Güvenlik ekipleri tarafından sahile getirilen yaralı balıkçı ve asker, daha sonra hastaneye götürüldü. Samandağ Kaymakamı Cahit Çelik, olayda bir askerin şehit olduğunu, ilk belirlemelere göre biri asker 2 kişinin de yaralandığını bildirdi. Şehit olan askerin İzmitli olduğu öğrenildi.

23 YAŞINDAYDI..

Şehit düşen deniz er Alper Al'ın Alikahya Fevzi Çakma Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi No 44 Daire 18 adresinde ikamet ettiği öğrenildi. 1993 doğumlu Alper Al'ın Kezban Al ile Mehmet Al'ın çocukları olduğu bilgisine ulaşıldı.

ACI HABER TEZ ULAŞTI

Tekne'de ki patlamada Şehit düşen deniz er Alper Al'ın Alikahya Fevzi Çakma Mahallesi'nde evine gelen İzmit İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Volkan Kılıç acı haberi aileye verdi. Kılıç'a İzmit İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Karakaş ve İzmit İlçe Müftüsü Musa Bilgiç'te eşlik etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.