LASTİK İŞ
ismail

ŞEHİDİMİZ GELİYOR !..

10.02.2016 - 15:25, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ŞEHİDİMİZ GELİYOR !..

Şırnak'ta terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda şehit olan 4 asker ve polisimiz arasında Gölcük İhsaniyeli Er Arif Subaşoğlu da (21) bulunuyordu. Şehidimizin naaşı Şırnak'taki törenin ardından 15.10 sıralarında Cengiz Topel Havalanı'na indi.

Kent protokolü tarafından karşılanan naaş Gölcük'e doğru yola çıktı. Şehidimiz için saat 16.30’da İhsaniye Kent Meydanı’nda kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.  ŞIRNAK’TA 4 ŞEHİT  Şırnak'ta terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda şehit olan polis memuru Osman Yurt (44) ve Mehmet Güngördü (22) ile askerlerimiz Arif Subaşoğlu ve Vedat Dolançay (21) için ilk tören, Şırnak 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı’nda düzenlendi. Şehitlerin Türk bayrağına sarılı naaşları katafalka konuldu, öz geçmişleri okundu ve dua edildi. Şehit polis memuru Güngördü'nün eşi Hülya Güngördü de törende eşinin tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Şehitlerin naaşları, helallik alınmasının ardından silah arkadaşlarının omuzlarında ambulansa kadar taşındı. Daha sonra şehit Yurt'un cenazesi Sivas, Güngördü'nün cenazesi Kayseri, Dolançay'ın cenazesi Van ve Subaşoğlu'nun naaşı da Kocaeli'ye uğurlandı. Törene, Vali Ali İhsan Su, 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Abdullah Baysar, Emniyet Müdürü Celal Sel, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve şehitlerin silah arkadaşları katıldı. 
Şırnak'ta terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda şehit olan 4 asker ve polisimiz arasında Gölcük İhsaniyeli Er Arif Subaşoğlu da (21) bulunuyordu. Şehidimizin naaşı Şırnak'taki törenin ardından 15.10 sıralarında Cengiz Topel Havalanı'na indi.
Kent protokolü tarafından karşılanan naaş Gölcük'e doğru yola çıktı. Şehidimiz için saat 16.30’da İhsaniye Kent Meydanı’nda kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. 

ŞIRNAK’TA 4 ŞEHİT 
Şırnak'ta terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda şehit olan polis memuru Osman Yurt (44) ve Mehmet Güngördü (22) ile askerlerimiz Arif Subaşoğlu ve Vedat Dolançay (21) için ilk tören, Şırnak 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı’nda düzenlendi. Şehitlerin Türk bayrağına sarılı naaşları katafalka konuldu, öz geçmişleri okundu ve dua edildi. Şehit polis memuru Güngördü'nün eşi Hülya Güngördü de törende eşinin tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Şehitlerin naaşları, helallik alınmasının ardından silah arkadaşlarının omuzlarında ambulansa kadar taşındı. Daha sonra şehit Yurt'un cenazesi Sivas, Güngördü'nün cenazesi Kayseri, Dolançay'ın cenazesi Van ve Subaşoğlu'nun naaşı da Kocaeli'ye uğurlandı. Törene, Vali Ali İhsan Su, 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Abdullah Baysar, Emniyet Müdürü Celal Sel, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve şehitlerin silah arkadaşları katıldı. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.