LASTİK İŞ

SARAYLI-ÖRCÜN KÜLTÜR VE TURİZM FESTİVALİ BAŞLIYOR

10.08.2017 - 10:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SARAYLI-ÖRCÜN KÜLTÜR VE TURİZM FESTİVALİ BAŞLIYOR

Bu hafta sonu pek çok etkinliğe imza atacak olan ilçemizde, en önemli etkinlik hiç kuşku yokki, Saraylı –Örcün Tarih Koridoru, Doğal Yaşam Projesi kapsamında Gölcük Belediyesi Saraylı-Örcün Kültür ve Turizm Festivali. 12-13 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek festival, Örcün meydanında saat 11.00'de başlayacak. Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün de proje ortağı olduğu festivali Gölcük Belediyesi ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) finanse ediyor.  Festival kapsamında; Saraylı Örcün'de festival korteji, mehter konseri, fotoğraf sergisi, şiir dinletisi, çeyiz sandığı sergisi, kına gecesi ve heyamola gösterileri yapılacak, aynı zamanda yöresel ürünlerin ve el sanatlarının da sergisi yer alacak. Festivale tüm halkımız davetlidir. Sakın bu festivali kaçırmayın...  

Bu hafta sonu pek çok etkinliğe imza atacak olan ilçemizde, en önemli etkinlik hiç kuşku yokki, Saraylı –Örcün Tarih Koridoru, Doğal Yaşam Projesi kapsamında Gölcük Belediyesi Saraylı-Örcün Kültür ve Turizm Festivali.
12-13 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek festival, Örcün meydanında saat 11.00'de başlayacak. Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün de proje ortağı olduğu festivali Gölcük Belediyesi ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) finanse ediyor. 
Festival kapsamında; Saraylı Örcün'de festival korteji, mehter konseri, fotoğraf sergisi, şiir dinletisi, çeyiz sandığı sergisi, kına gecesi ve heyamola gösterileri yapılacak, aynı zamanda yöresel ürünlerin ve el sanatlarının da sergisi yer alacak. Festivale tüm halkımız davetlidir.
Sakın bu festivali kaçırmayın...

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.