LASTİK İŞ
ismail

SARIBAY ''BELEDİYELER KENTSEL DÖNÜŞÜMDE ŞEFFAF OLMALI''

Asayiş 13.10.2016 - 09:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

SARIBAY ''BELEDİYELER KENTSEL DÖNÜŞÜMDE ŞEFFAF OLMALI''

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve İlçe Başkanı İsmet İşeri Gazetemizi ziyaret ettiler. Başkan Sarıbay “Çıkan yönetmelikler vasıtasıyla daha sağlam binalar yapıldığı doğru. Kentsel dönüşümün yolu belediyelerin şeffaf olması lazım. Kat artışı, yoğunluk adedi gibi neyse onu herkese eşit şekilde açıklaması herkesin bunu bilmesi lazım. Artı bunun bir denetimi olması lazım. Burada insanlara tabut ev yapmak önemli değil. İnsanlara sağlam güvenilir evler yapmak lazım. Bu da ancak devlet denetimiyle olacak bir şey” dedi.

Aslında FETÖ'nün üst düzeyi AKP'de CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP İlç.e Başkanı ismet işeri ve parti yöneticileri gazetemizi ziyaret ettiler. İl Başkanı Sarıbay Ülke gündemini değerlendirdi. Sarıbay “AKP kendi içinde FETÖ'cü olmadığını iddia ediyor. Ama AKP'ye göre emniyette FETÖ'cü var askerde var öğretmende var diyanette var bakanlıkta var hastanede var iş adamları da var sanayici de var basında var ama AKP'de yok nasılsa. Aslında FETÖ'nün üst düzeyi bence AKP'de. Benim FETÖ'cüm iyidir iradesiyle kendi FETÖ'cülerini koruyorlar. Çünkü bunları ortaya çıkarttıkları zaman kendileri de o kanata gidicekler. Yani AKP'nin içinde FETÖ'nün olmaması düşünülemez. CHP'ye FETÖ niye gelsin? CHP iktidar değil ki. Biz her kesimden oy istedik. Bizi desteklediler. %25 oy aldık. Yani bize FETÖ'cuların desteği söz konusu değil. FETÖ'nün bizim partiye girmesi mümkün değil. Biz çok sesli demokrasiyi savunan bir partiyiz. En az 7 belediye başkanının FETÖ'cü olduğu söyleniyor” dedi. Her düğünde her cenazede biz varız Sarıbay “Geldiğimiz günden beri çalışıyoruz. Bizim örgütlerimiz çalışıyor. Kadın komisyonlarımız çalışıyor. Gençlik kollarımız çalışıyor. Bizim milletvekillerimiz her gün sokakta. Her düğünde her cenazede biz varız, arkadaşlarımız var. AKP'liler yok. Bunların sokağa çıkacak halleri yok. Sırf kendi camialarına şirin gözükmek için beraber hareket ediyorlar. Knedi düğünlerine cemiyetelrine gidiyorlar. Onun dışında sokakta hep biz varız. Seçime en hazır bir partiyiz, her zaman söylüyorum”dedi.  Kentsel dönüşümün yolu belediyelerin şeffaf olması  Başkan Sarıbay “Çıkan yönetmelikler vasıtasıyla daha sağlam binalar yapıldığı doğru. Kentsel dönüşümün yolu belediyelerin şeffaf olması lazım. Kat artışı, yoğunluk adedi gibi neyse onu herkese eşit şekilde açıklaması herkesin bunu bilmesi lazım. Artı bunun bir denetimi olması lazım. Burada insanlara tabut ev yapmak önemli değil. İnsanlara sağlam güvenilir evler yapmak lazım. Bu da ancak devlet denetimiyle olacak bir şey. Bu denetimi sağlayamadığınız sürece bu evler yine bir depremle yıkılır. Yani bu devlet denetiminin olması bizim için önemli” dedi.'
CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve İlçe Başkanı İsmet İşeri Gazetemizi ziyaret ettiler. Başkan Sarıbay “Çıkan yönetmelikler vasıtasıyla daha sağlam binalar yapıldığı doğru. Kentsel dönüşümün yolu belediyelerin şeffaf olması lazım. Kat artışı, yoğunluk adedi gibi neyse onu herkese eşit şekilde açıklaması herkesin bunu bilmesi lazım. Artı bunun bir denetimi olması lazım. Burada insanlara tabut ev yapmak önemli değil. İnsanlara sağlam güvenilir evler yapmak lazım. Bu da ancak devlet denetimiyle olacak bir şey” dedi.

Aslında FETÖ'nün üst düzeyi AKP'de
CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP İlç.e Başkanı ismet işeri ve parti yöneticileri gazetemizi ziyaret ettiler. İl Başkanı Sarıbay Ülke gündemini değerlendirdi. Sarıbay “AKP kendi içinde FETÖ'cü olmadığını iddia ediyor. Ama AKP'ye göre emniyette FETÖ'cü var askerde var öğretmende var diyanette var bakanlıkta var hastanede var iş adamları da var sanayici de var basında var ama AKP'de yok nasılsa. Aslında FETÖ'nün üst düzeyi bence AKP'de. Benim FETÖ'cüm iyidir iradesiyle kendi FETÖ'cülerini koruyorlar. Çünkü bunları ortaya çıkarttıkları zaman kendileri de o kanata gidicekler. Yani AKP'nin içinde FETÖ'nün olmaması düşünülemez. CHP'ye FETÖ niye gelsin? CHP iktidar değil ki. Biz her kesimden oy istedik. Bizi desteklediler. %25 oy aldık. Yani bize FETÖ'cuların desteği söz konusu değil. FETÖ'nün bizim partiye girmesi mümkün değil. Biz çok sesli demokrasiyi savunan bir partiyiz. En az 7 belediye başkanının FETÖ'cü olduğu söyleniyor” dedi.
Her düğünde her cenazede biz varız
Sarıbay “Geldiğimiz günden beri çalışıyoruz. Bizim örgütlerimiz çalışıyor. Kadın komisyonlarımız çalışıyor. Gençlik kollarımız çalışıyor. Bizim milletvekillerimiz her gün sokakta. Her düğünde her cenazede biz varız, arkadaşlarımız var. AKP'liler yok. Bunların sokağa çıkacak halleri yok. Sırf kendi camialarına şirin gözükmek için beraber hareket ediyorlar. Knedi düğünlerine cemiyetelrine gidiyorlar. Onun dışında sokakta hep biz varız. Seçime en hazır bir partiyiz, her zaman söylüyorum”dedi. 
Kentsel dönüşümün yolu belediyelerin şeffaf olması 
Başkan Sarıbay “Çıkan yönetmelikler vasıtasıyla daha sağlam binalar yapıldığı doğru. Kentsel dönüşümün yolu belediyelerin şeffaf olması lazım. Kat artışı, yoğunluk adedi gibi neyse onu herkese eşit şekilde açıklaması herkesin bunu bilmesi lazım. Artı bunun bir denetimi olması lazım. Burada insanlara tabut ev yapmak önemli değil. İnsanlara sağlam güvenilir evler yapmak lazım. Bu da ancak devlet denetimiyle olacak bir şey. Bu denetimi sağlayamadığınız sürece bu evler yine bir depremle yıkılır. Yani bu devlet denetiminin olması bizim için önemli” dedi.'

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.