SANAYİNİN TEMELİNİ BAKAN IŞIK ATACAK

Gölcük 30.03.2017 - 23:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SANAYİNİN TEMELİNİ BAKAN IŞIK ATACAK

Önümüzdeki pazartesi günü temel atma töreni yapılacak olan Gölcük Kentsel Dönüşüm Projesi’nin tanıtım programı gerçekleştirildi

Temel atma töreninin gerçekleştirileceği alanda yapılan Gölcük Kentsel Dönüşüm Projesi’nin tanıtım programında Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş basın mensuplarıyla öğle yemeğinde bir araya geldi. Etkinliğe Ellibeş’in yanı sıra projenin genel koordinatörü Nihat Habiş ile başkan yardımcıları Levent Değirmenci, Kemal Kahraman ve İbrahim Tektaş katılım gösterdi. Yemeğin ardından temel atma töreninin yapılacağı alanda gazetecilere açıklamalarda bulunan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş 3 Nisan Pazartesi günü gerçekleştirilecek temel atma törenine Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın da katılacağını belirterek projenin 18 ay içerisinde tamamlanacağını vurguladı.   105 BİN METREKARELİK ALAN Gölcük Kentsel Dönüşüm Projesi’nin tanıtım programında açıklamalarda bulunan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş  kentsel dönüşüm talebinin hayata geçirildiğini belirterek, “3 riskli 2’de rezerv olmak üzere toplam 5 bölgede kentsel dönüşüm kararı almıştık. Bakanlar kurulu kararı doğrultusunda biz Gölcük Belediyesi olarak çalışmaları başlattık. İçinde bulunduğumuz alan 105 bin metrekarelik bir alan. Mevcut küçük sanayi sitemizin, dönüşüm projesi kapsamında yeni yerleşecekleri alan olarak planladık burayı. Plan değişikliğinin ardından proje safhasını bitirdik, ihalesini yaptık. Yüklenici firma çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı. Gördüğünüz gibi temeller peş peşe atılıyor” dedi.   MUTABAKAT BİZLERİ MUTLU ETTİ En geç 18 ay sonra 418 dükkandan oluşacak olan Gölcük Küçük Sanayi Sitesi inşaatının biteceğini ifade eden Ellibeş, “Bu, kentsel dönüşüm anlamında ürettiğimiz projenin ilk ayağını oluşturan sanayi kentsel dönüşüm projesinin başlamasıyla biteceğinin müjdesi anlamına geliyor. Bu dönüşüm safhasında bize desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Arsaların istimlakinde karşılıklı muhatap olduğumuz arsa sahipleriyle, dükkan sahipleriyle yapmış olduğumuz görüşmelerdeki mutabakat bizleri mutlu etti. Hak sahiplerine de teşekkür ediyorum.  Hem Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz hem de Milli Savunma Bakanımız Fikri Işık ve Çevre ve Şehircilik Bakanımız Mehmet Özhaseki bizleri yalnız bırakmadı” şeklinde konuştu.
Önümüzdeki pazartesi günü temel atma töreni yapılacak olan Gölcük Kentsel Dönüşüm Projesi’nin tanıtım programı gerçekleştirildi

Temel atma töreninin gerçekleştirileceği alanda yapılan Gölcük Kentsel Dönüşüm Projesi’nin tanıtım programında Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş basın mensuplarıyla öğle yemeğinde bir araya geldi. Etkinliğe Ellibeş’in yanı sıra projenin genel koordinatörü Nihat Habiş ile başkan yardımcıları Levent Değirmenci, Kemal Kahraman ve İbrahim Tektaş katılım gösterdi. Yemeğin ardından temel atma töreninin yapılacağı alanda gazetecilere açıklamalarda bulunan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş 3 Nisan Pazartesi günü gerçekleştirilecek temel atma törenine Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın da katılacağını belirterek projenin 18 ay içerisinde tamamlanacağını vurguladı.

 

105 BİN METREKARELİK ALAN

Gölcük Kentsel Dönüşüm Projesi’nin tanıtım programında açıklamalarda bulunan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş  kentsel dönüşüm talebinin hayata geçirildiğini belirterek, “3 riskli 2’de rezerv olmak üzere toplam 5 bölgede kentsel dönüşüm kararı almıştık. Bakanlar kurulu kararı doğrultusunda biz Gölcük Belediyesi olarak çalışmaları başlattık. İçinde bulunduğumuz alan 105 bin metrekarelik bir alan. Mevcut küçük sanayi sitemizin, dönüşüm projesi kapsamında yeni yerleşecekleri alan olarak planladık burayı. Plan değişikliğinin ardından proje safhasını bitirdik, ihalesini yaptık. Yüklenici firma çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı. Gördüğünüz gibi temeller peş peşe atılıyor” dedi.

 

MUTABAKAT BİZLERİ MUTLU ETTİ

En geç 18 ay sonra 418 dükkandan oluşacak olan Gölcük Küçük Sanayi Sitesi inşaatının biteceğini ifade eden Ellibeş, “Bu, kentsel dönüşüm anlamında ürettiğimiz projenin ilk ayağını oluşturan sanayi kentsel dönüşüm projesinin başlamasıyla biteceğinin müjdesi anlamına geliyor. Bu dönüşüm safhasında bize desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Arsaların istimlakinde karşılıklı muhatap olduğumuz arsa sahipleriyle, dükkan sahipleriyle yapmış olduğumuz görüşmelerdeki mutabakat bizleri mutlu etti. Hak sahiplerine de teşekkür ediyorum.  Hem Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz hem de Milli Savunma Bakanımız Fikri Işık ve Çevre ve Şehircilik Bakanımız Mehmet Özhaseki bizleri yalnız bırakmadı” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.