LASTİK İŞ

SANAYİ ESNAFLARINDAN DUMLU'YA BÜYÜK İLGİ !.

09.10.2015 - 16:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

SANAYİ ESNAFLARINDAN DUMLU'YA BÜYÜK İLGİ !.

1 Kasım Erken Genel Seçimlerine yaklaşılırken, CHP Kocaeli Milletvekili adayı Gölcüklü Ecz. Turan Dumlu seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor.

Dumlu, önceki gün Gölcük Sanayi Çarşısı esnafını ziyaret ederek destek istedi. Ziyareti sırasında, sanayi esnafı Dumlu’ya büyük bir ilgi gösterdi   DUMLU SANAYİ’DE NABIZ YOKLADI CHP Kocaeli Milletvekili Turan Dumlu’ya, Gölcük Sanayi Çarşısı esnafı ziyaretinde CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, ilçe yönetimi, Belediye Meclis Üyesi Murat Yazıcıoğlu  ile partililer eşlik etti. CHP Heyetinin sanayi esnafı ziyaretinde, esnaflara Turan Dumlu’nun el broşürleri dağıtıldı. Milletvekili adayı Turan Dumlu, sanayi esnafları ile yaptığı ziyaretlerde, esnafın sorunlarını ilk ağızdan dinleyerek, nabız yokladı. Dumlu, kendisinin de bir esnaf olduğunu belirterek, esnafların sorunlarını yakından bilen birisi olduğunu söyledi.   “SİZİ ANKARA’YA GÖNDERECEĞİZ” Sanayi Çarşısı esnaflarının desteği karşısında adeta moral depolayan Dumlu, Esnafın “Bu sefer sizi vekil olarak görmek itiyoruz” temennilerine teşekkür ederek, “Gerçekten bu güzel temennilerinize çok teşekkür ediyorum. İnşallah 7 Haziran’da kazanamadığım milletvekilliğini, sizlerin desteği ile 1 Kasım’da kazanmak istiyorum. Gölcük’ün tek Milletvekili adayı benim. Gölcüklü bir kardeşiniz olarak beni desteklerseniz, Ankara’da bir abiniz olduğunu unutmayacaksınız ve sizlerin sorunlarını en iyi şekilde meclis kürsüsünden dile getireceğim. Bundan şüpheniz olmasın” diyerek, sanayi esnafından destek istedi. Dumlu, sanayi esnaflarını gezerken yolda rastladığı vatandaşların da ellerini sıkarak, kendini tanıtarak, destek istedi. Vatandaşların pek çoğu ise, “Sizi bu sefer Ankara’ya yollayacağız” diyerek, Dumlu’ya moral verdiler.  
1 Kasım Erken Genel Seçimlerine yaklaşılırken, CHP Kocaeli Milletvekili adayı Gölcüklü Ecz. Turan Dumlu seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor.

Dumlu, önceki gün Gölcük Sanayi Çarşısı esnafını ziyaret ederek destek istedi. Ziyareti sırasında, sanayi esnafı Dumlu’ya büyük bir ilgi gösterdi

 

DUMLU SANAYİ’DE NABIZ YOKLADI

CHP Kocaeli Milletvekili Turan Dumlu’ya, Gölcük Sanayi Çarşısı esnafı ziyaretinde CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, ilçe yönetimi, Belediye Meclis Üyesi Murat Yazıcıoğlu  ile partililer eşlik etti. CHP Heyetinin sanayi esnafı ziyaretinde, esnaflara Turan Dumlu’nun el broşürleri dağıtıldı. Milletvekili adayı Turan Dumlu, sanayi esnafları ile yaptığı ziyaretlerde, esnafın sorunlarını ilk ağızdan dinleyerek, nabız yokladı. Dumlu, kendisinin de bir esnaf olduğunu belirterek, esnafların sorunlarını yakından bilen birisi olduğunu söyledi.

 

“SİZİ ANKARA’YA GÖNDERECEĞİZ”

Sanayi Çarşısı esnaflarının desteği karşısında adeta moral depolayan Dumlu, Esnafın “Bu sefer sizi vekil olarak görmek itiyoruz” temennilerine teşekkür ederek, “Gerçekten bu güzel temennilerinize çok teşekkür ediyorum. İnşallah 7 Haziran’da kazanamadığım milletvekilliğini, sizlerin desteği ile 1 Kasım’da kazanmak istiyorum. Gölcük’ün tek Milletvekili adayı benim. Gölcüklü bir kardeşiniz olarak beni desteklerseniz, Ankara’da bir abiniz olduğunu unutmayacaksınız ve sizlerin sorunlarını en iyi şekilde meclis kürsüsünden dile getireceğim. Bundan şüpheniz olmasın” diyerek, sanayi esnafından destek istedi.

Dumlu, sanayi esnaflarını gezerken yolda rastladığı vatandaşların da ellerini sıkarak, kendini tanıtarak, destek istedi. Vatandaşların pek çoğu ise, “Sizi bu sefer Ankara’ya yollayacağız” diyerek, Dumlu’ya moral verdiler.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.