LASTİK İŞ
ismail

ŞAHİN İFTAR VERECEK

Spor 21.06.2016 - 19:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ŞAHİN İFTAR VERECEK

Bu sezon transferin en hızlı takımlarından biri olan Gölcükspor 27 Haziran’da ilçe kulüp başkanlarına iftar verecek

İFTAR TESİSLERDE VERİLECEK Gölcükspor kulüp başkanı Ahmet Şahin önce basın mensupları ardından da ilçede bulunan amatör takımların kulüp başkanlarına iftar vereceklerini belirtti. Gölcükspor kulübü 27 Haziran Pazartesi günü kendi tesislerinde bir iftar verecek. Gölcükspor’un bu iftarına Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kaymakam’ı Adem Yazıcı, ASKF Başkanı Murat Aydın ve ilçede bulunan amatör takımların kulüp başkanları katılacak. Geniş bir katılımla gerçekleştirilecek olan bu iftar programı kulüp tesislerinde gerçekleştirilecek. 
Bu sezon transferin en hızlı takımlarından biri olan Gölcükspor 27 Haziran’da ilçe kulüp başkanlarına iftar verecek

İFTAR TESİSLERDE VERİLECEK
Gölcükspor kulüp başkanı Ahmet Şahin önce basın mensupları ardından da ilçede bulunan amatör takımların kulüp başkanlarına iftar vereceklerini belirtti.
Gölcükspor kulübü 27 Haziran Pazartesi günü kendi tesislerinde bir iftar verecek. Gölcükspor’un bu iftarına Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kaymakam’ı Adem Yazıcı, ASKF Başkanı Murat Aydın ve ilçede bulunan amatör takımların kulüp başkanları katılacak. Geniş bir katılımla gerçekleştirilecek olan bu iftar programı kulüp tesislerinde gerçekleştirilecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.