LASTİK İŞ
ismail

SABANCI’DA KADINLAR GÜNÜNE ÖZEL KONSER

10.03.2019 - 13:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SABANCI’DA KADINLAR GÜNÜNE ÖZEL KONSER

Kocaeli Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Türk Halk Müziği Korosu’nun hazırlamış olduğu, Şef Yasin Koçman yönetimindeki 40 kişilik koro, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel konser verdi.

İzmit Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konser gecesine Vali Yardımcısı Suat Yıldız, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Ercan Yamen, Gölcük Tersanesi Komutanı Tuğamiral Aydın Eken, Denizaltı Filo Komutanı Tuğamiral Hasan Çankaya, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Osman Aslan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü, İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Ayhan Zeren, SGK İl Müdür Yardımcısı Ali Ateş’inde aralarından bulunduğu çok sayıda davetli ve türkü sever katıldı. Gecede müdür vekili Ercan Yamen’de sazıyla koroda yerini aldı.   BAYANLARA KARANFİL  8 Mart Dünya Kadınlar Günü için gerçekleşen konser gecesinde Şef Yasin Koçman öncülüğünde 20 eser seslendirildi. Seda Ulutürk’ün sunumuyla gerçekleşen programda zaman zaman salonu dolduran seyirciler de türkülere eşlik ederek keyifli dakikalar geçirdi. Oldukça coşkulu gerçekleşen konser gecenin sonunda Vali Yardımcısı Suat Yıldız, Şef Yasin Koçman’ı tebrik ederek çiçek takdim etti. Vali Yardımcısı Yıldız daha sonra davetli protokol ile birlikte korodaki bayanlara birer karanfil vererek kadınlar gününü kutladı. Finalde ise koroya dahil olan protokol birlikte türkü seslendirdi.
Kocaeli Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Türk Halk Müziği Korosu’nun hazırlamış olduğu, Şef Yasin Koçman yönetimindeki 40 kişilik koro, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel konser verdi.

İzmit Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konser gecesine Vali Yardımcısı Suat Yıldız, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Ercan Yamen, Gölcük Tersanesi Komutanı Tuğamiral Aydın Eken, Denizaltı Filo Komutanı Tuğamiral Hasan Çankaya, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Osman Aslan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü, İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Ayhan Zeren, SGK İl Müdür Yardımcısı Ali Ateş’inde aralarından bulunduğu çok sayıda davetli ve türkü sever katıldı. Gecede müdür vekili Ercan Yamen’de sazıyla koroda yerini aldı.

 

BAYANLARA KARANFİL 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü için gerçekleşen konser gecesinde Şef Yasin Koçman öncülüğünde 20 eser seslendirildi. Seda Ulutürk’ün sunumuyla gerçekleşen programda zaman zaman salonu dolduran seyirciler de türkülere eşlik ederek keyifli dakikalar geçirdi. Oldukça coşkulu gerçekleşen konser gecenin sonunda Vali Yardımcısı Suat Yıldız, Şef Yasin Koçman’ı tebrik ederek çiçek takdim etti. Vali Yardımcısı Yıldız daha sonra davetli protokol ile birlikte korodaki bayanlara birer karanfil vererek kadınlar gününü kutladı. Finalde ise koroya dahil olan protokol birlikte türkü seslendirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.