RUHİ KARAALP A SPOR'DA MİX FİGHT GALA'YI ANLATACAK

Spor 22.09.2016 - 19:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

RUHİ KARAALP A SPOR'DA MİX FİGHT GALA'YI ANLATACAK

Akmis Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Karaalp, Organizatör Sefer Göktepe ve sporcu Avatar Atakan yarın saat 17: 20’de A Spor’da canlı yayında organizasyon hakkında izleyenlere bilgi verecek.

Akmis Grup tarafından kurulan Akalp Organizasyon Kocaeli’de çok büyük bir organizasyon düzenliyor. Gerçekleşecek organizasyon ile dünya boks şampiyonları İzmit Şehit Recep Topaloğlu Spor Salonı’nda kozlarını paylaşacak. 24 Eylül’de ünlü sanatçı Murat Dalkılıç’ın konseriyle başlayacak olan Mix Fight Gala Kickboxing gecesinde 18 sporcu ile 9 müsabaka olacak, 214 ülkede canlı yayınlanacak. Dünya Şampiyonlar Gecesi’nin biletleri Biletix üzerinden kapıda 35 TL’den satılıp, geliri şehit ailelerine bağışlanacak. Yahya kaptan Şehit Recep Topaloğlu Kapalı Spor Salonu’nda 21.00’da başlayacak olan Mix Fight Gala Kickboxing gecesine 5 bin kişinin katılması bekleniyor. ASPOR’DA ORGANİZASYONU ANLATACAK Gerçekleşecek olan organizasyon öncesinde Akmis Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Karaalp, Organizatör Sefer Göktepe ve sporcu Avatar Atakan yarın saat 17: 20’de A Spor’da canlı yayında organizasyon hakkında izleyenlere bilgi verecek. Aynı zamanda 23.09.2016 (yarın) saat 10:00’da Ramada Plaza Otel’de sporcular basın mensuplarıyla buluşacak.  
Akmis Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Karaalp, Organizatör Sefer Göktepe ve sporcu Avatar Atakan yarın saat 17: 20’de A Spor’da canlı yayında organizasyon hakkında izleyenlere bilgi verecek.

Akmis Grup tarafından kurulan Akalp Organizasyon Kocaeli’de çok büyük bir organizasyon düzenliyor. Gerçekleşecek organizasyon ile dünya boks şampiyonları İzmit Şehit Recep Topaloğlu Spor Salonı’nda kozlarını paylaşacak. 24 Eylül’de ünlü sanatçı Murat Dalkılıç’ın konseriyle başlayacak olan Mix Fight Gala Kickboxing gecesinde 18 sporcu ile 9 müsabaka olacak, 214 ülkede canlı yayınlanacak. Dünya Şampiyonlar Gecesi’nin biletleri Biletix üzerinden kapıda 35 TL’den satılıp, geliri şehit ailelerine bağışlanacak. Yahya kaptan Şehit Recep Topaloğlu Kapalı Spor Salonu’nda 21.00’da başlayacak olan Mix Fight Gala Kickboxing gecesine 5 bin kişinin katılması bekleniyor.

ASPOR’DA ORGANİZASYONU ANLATACAK

Gerçekleşecek olan organizasyon öncesinde Akmis Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Karaalp, Organizatör Sefer Göktepe ve sporcu Avatar Atakan yarın saat 17: 20’de A Spor’da canlı yayında organizasyon hakkında izleyenlere bilgi verecek. Aynı zamanda 23.09.2016 (yarın) saat 10:00’da Ramada Plaza Otel’de sporcular basın mensuplarıyla buluşacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.