LASTİK İŞ
ismail

RAMAZAN ETKİNLİKLERİ ÇOK BAŞARILI ...

Değirmendere 23.06.2015 - 07:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

RAMAZAN ETKİNLİKLERİ ÇOK BAŞARILI ...

Ramazan ayı Etkinlikleri kapsamında Yazlık Merkez ve Değirmendere İskele Meydanı’nda tertip edilen Tasavvuf Müziği Konseri ve Sema gösterileri, vatandaşlara unutulmaz bir akşam yaşattı.

  Program Sunucusu Recep Akar Koordinatörlüğünde geçen program, Kuran Tilaveti dinletisi ile devam etti. Hafız Yaşar Ar’ın Kuran-ı Kerim Tilaveti Vatandaşları mest etti. Yazlık ve Değirmendere de düzenlenen Tasavvuf Konseri, Kuran-ı Kerim Tilaveti ve Sema Gösterilerine, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci’de katıldı. Yazlık ve Değirmendere’de Ramazan Etkinliğine Büyük İlgi Gölcük Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında Yazlık ve Değirmendere de düzenlenen program vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Etkinlik Kuran-ı Kerim Tilavetinden sonra, Tasavvuf Müziği konseriyle devam edip, Sema Gösterileriyle son buldu. Vatandaşlarımıza unutulmaz anlar yaşatan program da, Sema Gösterisi izleyenler tarafından büyük bir keyifle ve dikkatle izlendi. Kalabalık bir izleyici kitlesi tarafından beğeniyle takip edilen program gönülleri tasavvufla doldurdu.  Başkan Ellibeş Bu Ayda Birlik ve Dayanışma İçerisinde Olmak Çok Güzel Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “Malumunuz bu güzel ay birlik ve beraberlik, yardım ve dayanışma ayı. Dargınların barıştığı, sevginin, hoşgörünün doruk noktasına, en üst düzeye çıktığı ay. Bu güzel ayı İnşallah Yüce Rabbimin bizlerden beklediği şekliyle hep beraber yaşarız, uygularız ve bayrama birlikte kavuşuruz. Bizde Gölcük Belediyesi olarak her yıl Geleneksel hale getirdiğimiz bu etkinliği sizlerle beraber yapıyoruz. Davetimize icabet eden herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ramazan Ayınız mübarek olsun” dedi.  
Ramazan ayı Etkinlikleri kapsamında Yazlık Merkez ve Değirmendere İskele Meydanı’nda tertip edilen Tasavvuf Müziği Konseri ve Sema gösterileri, vatandaşlara unutulmaz bir akşam yaşattı.

 

Program Sunucusu Recep Akar Koordinatörlüğünde geçen program, Kuran Tilaveti dinletisi ile devam etti. Hafız Yaşar Ar’ın Kuran-ı Kerim Tilaveti Vatandaşları mest etti.

Yazlık ve Değirmendere de düzenlenen Tasavvuf Konseri, Kuran-ı Kerim Tilaveti ve Sema Gösterilerine, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci’de katıldı.

Yazlık ve Değirmendere’de Ramazan Etkinliğine Büyük İlgi

Gölcük Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında Yazlık ve Değirmendere de düzenlenen program vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Etkinlik Kuran-ı Kerim Tilavetinden sonra, Tasavvuf Müziği konseriyle devam edip, Sema Gösterileriyle son buldu. Vatandaşlarımıza unutulmaz anlar yaşatan program da, Sema Gösterisi izleyenler tarafından büyük bir keyifle ve dikkatle izlendi. Kalabalık bir izleyici kitlesi tarafından beğeniyle takip edilen program gönülleri tasavvufla doldurdu. 

Başkan Ellibeş Bu Ayda Birlik ve Dayanışma İçerisinde Olmak Çok Güzel

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “Malumunuz bu güzel ay birlik ve beraberlik, yardım ve dayanışma ayı. Dargınların barıştığı, sevginin, hoşgörünün doruk noktasına, en üst düzeye çıktığı ay. Bu güzel ayı İnşallah Yüce Rabbimin bizlerden beklediği şekliyle hep beraber yaşarız, uygularız ve bayrama birlikte kavuşuruz. Bizde Gölcük Belediyesi olarak her yıl Geleneksel hale getirdiğimiz bu etkinliği sizlerle beraber yapıyoruz. Davetimize icabet eden herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ramazan Ayınız mübarek olsun” dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.