LASTİK İŞ

RAHVAN TESİSLERİNİ İNCELEDİ
Gölcük 06.10.2015 - 10:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15

 

RAHVAN TESİSLERİNİ İNCELEDİ

Başkan Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediyesi Rahvan At Bakım ve Konaklama Tesisini İnceledi

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Geleneksel sporlarımızdan olan Rahvan At Yarışlarının düzenlendiği alanda, yarışmaya iştirak edecek Atçıların Yarış süresince kullanmaları için yapılan Rahvan At Bakım ve Konaklama Tesisini gezdi. Gölcük Belediyesi Rahvan At Bakım ve Konaklama Tesisinde atların kalabileceği 40 adet  at bakım evi, misafirlerin konaklayabileceği misafirhaneler, kafeterya, mutfak, wc, banyo ve toplantı salonundan oluşmaktadır. Türkiye genelinde az sayıda bulunan  Tesisimizin en modern görünümlüsü Gölcük’ümüze kazandırılmıştır. Gölcük’e kazandırılan Rahvan At ve Bakım Konaklama Tesisini gezen Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “Geleneksel sporlarımızdan olan Rahvan At Yarışları Gölcükte uzun yıllardır Belediyemizin bünyesinde yapılmaktadır.Türkiye nin çeşitli illerinden gelen rahvan yarış severlerin atlarını barındıracağı ve kendilerin de kalacağı bir mekan olarak yapılan Tesisimiz, ilk sınavını başarıyla tamamlamakla birlikte,  yarışmaya iştirak eden Rahvan Atçıların beğenisini kazanmıştır.  Ayrıca Tesisimiz gelecek nesillere bu sporu yaşatmak adına eğitim amaçlı olarak halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.  
Başkan Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediyesi Rahvan At Bakım ve Konaklama Tesisini İnceledi

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Geleneksel sporlarımızdan olan Rahvan At Yarışlarının düzenlendiği alanda, yarışmaya iştirak edecek Atçıların Yarış süresince kullanmaları için yapılan Rahvan At Bakım ve Konaklama Tesisini gezdi.

Gölcük Belediyesi Rahvan At Bakım ve Konaklama Tesisinde atların kalabileceği 40 adet  at bakım evi, misafirlerin konaklayabileceği misafirhaneler, kafeterya, mutfak, wc, banyo ve toplantı salonundan oluşmaktadır. Türkiye genelinde az sayıda bulunan  Tesisimizin en modern görünümlüsü Gölcük’ümüze kazandırılmıştır.

Gölcük’e kazandırılan Rahvan At ve Bakım Konaklama Tesisini gezen Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “Geleneksel sporlarımızdan olan Rahvan At Yarışları Gölcükte uzun yıllardır Belediyemizin bünyesinde yapılmaktadır.Türkiye nin çeşitli illerinden gelen rahvan yarış severlerin atlarını barındıracağı ve kendilerin de kalacağı bir mekan olarak yapılan Tesisimiz, ilk sınavını başarıyla tamamlamakla birlikte,  yarışmaya iştirak eden Rahvan Atçıların beğenisini kazanmıştır.  Ayrıca Tesisimiz gelecek nesillere bu sporu yaşatmak adına eğitim amaçlı olarak halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.