LASTİK İŞ

POLİS MERKEZİNE ZIRHLI KULÜBE

Değirmendere 07.09.2016 - 15:55, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

POLİS MERKEZİNE ZIRHLI KULÜBE

Emniyet Müdürlüğü tarafından 3 ilçe emniyet müdürlüklerine adet 15 ton ağırlından zırhlı kulübe verildi.

Emniyet Müdürlüğü tarafından Kocaeli’ ye 3 adet 15 ton ağırlından zırhı kulübe verildi. Bunların bir tanesi Gölcük Değirmendere Polis Merkezi'ne verildi. Polis Merkezi'nde eski ve küçük olan ve güvenli önlemi olmayan kulübe gitti yerine yeni zırhlı kulübe verildi. Diğer ikisi de başka ilçelere dağıtıldı. 15 tonluk zırhlı güvenlik kulübelerinde 1 adet klima ve ısıtıcı, 2 adet sandalye, 1 adet telefon, 1 adet silah dolabı, 1 adet havalandırma fanı, 2 adet alarm butonu, 1 adet sigorta kutusu, 1 adet ABC tipi yangın tüpü yer alıyor.
Emniyet Müdürlüğü tarafından 3 ilçe emniyet müdürlüklerine adet 15 ton ağırlından zırhlı kulübe verildi.

Emniyet Müdürlüğü tarafından Kocaeli’ ye 3 adet 15 ton ağırlından zırhı kulübe verildi. Bunların bir tanesi Gölcük Değirmendere Polis Merkezi'ne verildi. Polis Merkezi'nde eski ve küçük olan ve güvenli önlemi olmayan kulübe gitti yerine yeni zırhlı kulübe verildi.

Diğer ikisi de başka ilçelere dağıtıldı. 15 tonluk zırhlı güvenlik kulübelerinde 1 adet klima ve ısıtıcı, 2 adet sandalye, 1 adet telefon, 1 adet silah dolabı, 1 adet havalandırma fanı, 2 adet alarm butonu, 1 adet sigorta kutusu, 1 adet ABC tipi yangın tüpü yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.