LASTİK İŞ

PAZARCILAR DA İFTAR GELENEĞİ DEVAM ETTİ

18.05.2019 - 15:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

PAZARCILAR DA İFTAR GELENEĞİ DEVAM ETTİ

Gölcük Seyyar Pazarcılardan Temel Şahin her yıl geleneksel olarak iftar yemeğini veriyor. bu kapsamda bu mübarek Ramazan ayında geleneğini sürdürerek Gölcük Hisareyn kapalı Pazar alanında geleneksel iftar yemeğini düzenledi.

Gölcük Seyyar Pazarcılardan Temel Şahin geleneksel iftar programını sürdürerek pazarcı esnafları ve yakın dostlarına iftar verdi. Gölcük Seyyar Pazarcılardan Temel Şahin her yıl geleneksel olarak iftar yemeğini veriyor. bu kapsamda bu mübarek Ramazan ayında geleneğini sürdürerek Gölcük Hisareyn kapalı Pazar alanında geleneksel iftar yemeğini düzenledi. Düzenlediği iftar yemeğine pazarcı esnafları, Gölcük Piyale paşa mahalle muhtarı Yaşar Saral, Gölcük yeni mahalle muhtar Sait Turgut, Gölcük Şirinköy Mahalle muhtarı Uğur Küçük Yılmaz, Gölcük yukarı Değirmendere Mahalle muhtarı Arif Şimşek, Gölcük Karaköprü Mahalle muhtarı Muammer Akçay, Nevşehir Derneği başkan vekili Şahin Karakoyun ve Gölcük Niğdeliler Derneği başkan vekili Cemil katılım sağladılar.  Düzenlenen iftar yemeğinde konuşan seyyar Pazarcı Şahin Temel; “değerli arkadaşlar öncelikle beni kırmayarak bu davetime katıldığınız için teşekkür ederim. Bu benim geleneksel olarak 3. İftar programımdır. Allah izin verirse her yıl bu geleneği devam ettireceğim. Buradaki asıl amacım birlikte olmak, bu birlik ve beraberliği sürdürmektir. Bun gün yüzlerce arkadaş, dost ve yakınlarımızla birlikteyiz. Bu birlik ve beraberlik her daim devam etmesini gönülden isterim. Zaten Mübarek Ramazan ayının en önemli yanı ise birlikteliği sağlamak aynı zamanda yardıma muhtaç insanlarımıza yardım elini uzatmaktır” dedi. FahriHaner  
Gölcük Seyyar Pazarcılardan Temel Şahin her yıl geleneksel olarak iftar yemeğini veriyor. bu kapsamda bu mübarek Ramazan ayında geleneğini sürdürerek Gölcük Hisareyn kapalı Pazar alanında geleneksel iftar yemeğini düzenledi.

Gölcük Seyyar Pazarcılardan Temel Şahin geleneksel iftar programını sürdürerek pazarcı esnafları ve yakın dostlarına iftar verdi.

Gölcük Seyyar Pazarcılardan Temel Şahin her yıl geleneksel olarak iftar yemeğini veriyor. bu kapsamda bu mübarek Ramazan ayında geleneğini sürdürerek Gölcük Hisareyn kapalı Pazar alanında geleneksel iftar yemeğini düzenledi. Düzenlediği iftar yemeğine pazarcı esnafları, Gölcük Piyale paşa mahalle muhtarı Yaşar Saral, Gölcük yeni mahalle muhtar Sait Turgut, Gölcük Şirinköy Mahalle muhtarı Uğur Küçük Yılmaz, Gölcük yukarı Değirmendere Mahalle muhtarı Arif Şimşek, Gölcük Karaköprü Mahalle muhtarı Muammer Akçay, Nevşehir Derneği başkan vekili Şahin Karakoyun ve Gölcük Niğdeliler Derneği başkan vekili Cemil katılım sağladılar. 

Düzenlenen iftar yemeğinde konuşan seyyar Pazarcı Şahin Temel; “değerli arkadaşlar öncelikle beni kırmayarak bu davetime katıldığınız için teşekkür ederim. Bu benim geleneksel olarak 3. İftar programımdır. Allah izin verirse her yıl bu geleneği devam ettireceğim. Buradaki asıl amacım birlikte olmak, bu birlik ve beraberliği sürdürmektir. Bun gün yüzlerce arkadaş, dost ve yakınlarımızla birlikteyiz. Bu birlik ve beraberlik her daim devam etmesini gönülden isterim. Zaten Mübarek Ramazan ayının en önemli yanı ise birlikteliği sağlamak aynı zamanda yardıma muhtaç insanlarımıza yardım elini uzatmaktır” dedi.
FahriHaner  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.