ÖZEL NADİDE ANAOKULU AÇILDI !

Eğitim 16.11.2015 - 20:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ÖZEL NADİDE ANAOKULU AÇILDI !

Özel Nadide Gölcük Anaokulumuz , Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr. Mehmet GÖRMEZ, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Milletvekilimiz Mehmet Akif YILMAZ, Şevki YILMAZ, İl Müftümüz Yusuf DOĞAN ve Kabe Müezzini Ali NAHHAS tarafından dualarla açıldı.

Nadide bir nesil yetiştirmeyi amaç edinen 283 öğrenci kapasiteli anaokulumuzun içerisinde drama ,satranç, jimnastik salonları, her yaş grubu için ayrı ayrı hazırlanmış, ilgi merkezleri, modern oyun grupları ve oyuncaklarla donatılmış geniş ve aydınlık sınıflar, yemekhane, uyku odaları, oyun salonları, ve konferans salonu bulunmaktadır. Alanında uzman eğitimciler tarafından gün boyu devam eden eğitim programımız değer eğitimi çalışmaları ile desteklenmektedir. En iyi imkanlar ile donatılmış Nadide Gölcük Anaokulu aynı zamanda Kocaeli’nin en büyük ve en modern anaokullarından biri olarak inşa edilmiştir. 3-6 yaş arası çocukların eğitim gördüğü Gölcük Nadide Anaokulu uzman eğitim kadrosu ile 2015-2016 eğitim yılında adından sıkça söz ettirecek Nadide kurumlardan birtanesidir. Kurumda 09.00-16.00 ve 08.00-18.00 olmak üzere 2 farklı süre uygulaması bulunmaktadır. Öğrenci Kayıtlarının devam ettiği Özel Nadide Gölcük Anaokulu’yla ilgili detaylı bilgiyi 413 3311 numaralı kurum telefonundan alabilirsiniz.                
Özel Nadide Gölcük Anaokulumuz , Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr. Mehmet GÖRMEZ, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Milletvekilimiz Mehmet Akif YILMAZ, Şevki YILMAZ, İl Müftümüz Yusuf DOĞAN ve Kabe Müezzini Ali NAHHAS tarafından dualarla açıldı.

Nadide bir nesil yetiştirmeyi amaç edinen 283 öğrenci kapasiteli anaokulumuzun içerisinde drama ,satranç, jimnastik salonları, her yaş grubu için ayrı ayrı hazırlanmış, ilgi merkezleri, modern oyun grupları ve oyuncaklarla donatılmış geniş ve aydınlık sınıflar, yemekhane, uyku odaları, oyun salonları, ve konferans salonu bulunmaktadır. Alanında uzman eğitimciler tarafından gün boyu devam eden eğitim programımız değer eğitimi çalışmaları ile desteklenmektedir.

En iyi imkanlar ile donatılmış Nadide Gölcük Anaokulu aynı zamanda Kocaeli’nin en büyük ve en modern anaokullarından biri olarak inşa edilmiştir.

3-6 yaş arası çocukların eğitim gördüğü Gölcük Nadide Anaokulu uzman eğitim kadrosu ile 2015-2016 eğitim yılında adından sıkça söz ettirecek Nadide kurumlardan birtanesidir.

Kurumda 09.00-16.00 ve 08.00-18.00 olmak üzere 2 farklı süre uygulaması bulunmaktadır. Öğrenci Kayıtlarının devam ettiği Özel Nadide Gölcük Anaokulu’yla ilgili detaylı bilgiyi 413 3311 numaralı kurum telefonundan alabilirsiniz.              


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.