ÖZEL KÜLTÜR OKULLARI KOCAELİ AÇILIŞA HAZIR!

Gölcük 29.08.2015 - 15:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ÖZEL KÜLTÜR OKULLARI KOCAELİ AÇILIŞA HAZIR!

Kocaeli’nde uzun yıllar Özel Kültür Dershaneleri olarak hizmet veren ve Özel Kültür Okulları olarak 2015-2016 sezonunda 28 Eylül’de eğitim ve öğretime açılacak olan özel okulun Öğretmenlerinin kaynaşması ve okulunu tanıtımı için The Ness Otel’de toplantı gerçekleştirdi.

Düzenlenen toplantıya Okul kurucu Ali Aydemir, Genel Müdür İsmail Aydemir, Eğitim Koordinatörü Saim Seçkin Aydemir, Kolej müdürleri, Kurum müdür yardımcıları ve öğretmenler katıldı.Toplantı daha önce Özel Kültür Dershanesi adı altında 10 senesini tamamlayan 3 öğretmene plaket ve 1 maaşlık prim verilmesiyle başlatıldı. 105 PERSONELİ İLE KOCAELİ'NDE LİDER Bünyesinde 75 öğretmen 20 İdari Personeli ve 10 Genel hizmet olmak üzere 105 personel bulunduran Özel Kocaeli Kültür Okulları, En donanımlı ve lider özel okul olma yolunda emin adımlarla ileriliyor. Kocaeli’nde 13 yılda yaklaşık 20 bin öğrenciye eğitim hizmeti veren gerek üniversiteye, gerekse de liseye giriş sınavlarında Kocaeli’nde üstün başarılar imza atmayı sürdürmeyi hedefliyor.   OKUL ÖNCESİ’NDEN, ÜNİVERSİTEYE KADAR Başiskele Karşıyaka Mahallesi Denizdibi Mevkii Yol Sokak No:28 de hizmete girecek olan Özel Kültür Okulları 9 bin metrekarelik alanda bünyesinde Yüzme Havuzu, Buz pisti, Kapalı Spor Salonu, 3D ders salonları gibi bir çok imkanı öğrencilerine sunan ve okul öncesinden üniversiteye girişe kadar “ İlkokul, Ortaokul, Anadolu lisesi olarak hizmet verecek.   ERKEN KAYIT FIRSATI KARÇIRILMAMALI Toplantıda Konuşma yapan Genel Müdür İsmail Aydemir “ Eğitim öğretimde iddialıyız. Uzman bir Kadromuz var. Kocaeli’nde velilerin eksikliğini htiği disiplinli, başarılı öğrencilerine özgüven yükleyen Sportif ve sanatsal olarak yakalayan bir okul olmak için çalışmalarımıza başladık. 28 Eylülde okulların açılmasıyla birlikte hem İzmit merkezde hem de Başiskele’deki okulumuzda hizmete gireceğiz. Amacımız 13 yıldır dershanecilik anlamında Kocaeli’nde gösterdiğimiz başarının 2015-2016 sezonun da Kültür okulları olarak zirveye taşımatır. Okulumuzu ve bizleri tanımak için Kocaeli’nde tüm velilerimizi bekiyoruz. Erken kayıt fırsatlarını kaçırmasınlar “dedi.   Haber & Fotoğraf: Faruk KAPLAN  
Kocaeli’nde uzun yıllar Özel Kültür Dershaneleri olarak hizmet veren ve Özel Kültür Okulları olarak 2015-2016 sezonunda 28 Eylül’de eğitim ve öğretime açılacak olan özel okulun Öğretmenlerinin kaynaşması ve okulunu tanıtımı için The Ness Otel’de toplantı gerçekleştirdi.

Düzenlenen toplantıya Okul kurucu Ali Aydemir, Genel Müdür İsmail Aydemir, Eğitim Koordinatörü Saim Seçkin Aydemir, Kolej müdürleri, Kurum müdür yardımcıları ve öğretmenler katıldı.Toplantı daha önce Özel Kültür Dershanesi adı altında 10 senesini tamamlayan 3 öğretmene plaket ve 1 maaşlık prim verilmesiyle başlatıldı.

105 PERSONELİ İLE KOCAELİ'NDE LİDER

Bünyesinde 75 öğretmen 20 İdari Personeli ve 10 Genel hizmet olmak üzere 105 personel bulunduran Özel Kocaeli Kültür Okulları, En donanımlı ve lider özel okul olma yolunda emin adımlarla ileriliyor. Kocaeli’nde 13 yılda yaklaşık 20 bin öğrenciye eğitim hizmeti veren gerek üniversiteye, gerekse de liseye giriş sınavlarında Kocaeli’nde üstün başarılar imza atmayı sürdürmeyi hedefliyor.

 

OKUL ÖNCESİ’NDEN, ÜNİVERSİTEYE KADAR

Başiskele Karşıyaka Mahallesi Denizdibi Mevkii Yol Sokak No:28 de hizmete girecek olan Özel Kültür Okulları 9 bin metrekarelik alanda bünyesinde Yüzme Havuzu, Buz pisti, Kapalı Spor Salonu, 3D ders salonları gibi bir çok imkanı öğrencilerine sunan ve okul öncesinden üniversiteye girişe kadar “ İlkokul, Ortaokul, Anadolu lisesi olarak hizmet verecek.

 

ERKEN KAYIT FIRSATI KARÇIRILMAMALI

Toplantıda Konuşma yapan Genel Müdür İsmail Aydemir “ Eğitim öğretimde iddialıyız. Uzman bir Kadromuz var. Kocaeli’nde velilerin eksikliğini htiği disiplinli, başarılı öğrencilerine özgüven yükleyen Sportif ve sanatsal olarak yakalayan bir okul olmak için çalışmalarımıza başladık. 28 Eylülde okulların açılmasıyla birlikte hem İzmit merkezde hem de Başiskele’deki okulumuzda hizmete gireceğiz. Amacımız 13 yıldır dershanecilik anlamında Kocaeli’nde gösterdiğimiz başarının 2015-2016 sezonun da Kültür okulları olarak zirveye taşımatır. Okulumuzu ve bizleri tanımak için Kocaeli’nde tüm velilerimizi bekiyoruz. Erken kayıt fırsatlarını kaçırmasınlar “dedi.

 

Haber & Fotoğraf: Faruk KAPLAN

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.