LASTİK İŞ

ORMANYA KAPILARINI AÇTI

Gündem 06.06.2020 - 16:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ORMANYA KAPILARINI AÇTI

koronavirüs önlemleri kapsamında kapatılan doğal yaşam parkı 'Ormanya', normalleşme süreciyle birlikte kapılarını ziyaretçilere açtı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nce, 2018 yılında 4 bin dönüm alanda kurulan Avrupa'nın en büyük doğal yaşam parkı 'Ormanya', koronavirüs önlemleri kapsamında kapatıldı. Hayvanat bahçesi, doğal yaşam alanı, yürüyüş ve bisiklet parkurları ile kamp alanları, 26 kilometrelik yürüyüş ve bisiklet parkurları, çadır ve karavan alanları bulunan Ormanya’da, küçük evlerin bulunduğu 'Orman Köy' çocukların ilgisini çekiyor. Koronavirüs önlemi kapsamında kapatılan ve sadece Ormanya görevlileri ile veteriner hekimlerin dönüşümlü olarak çalıştığı doğal yaşam parkı, bugün kapılarını ziyaretçilere açarken, koronavirüsle ilgili tüm tedbirler alındı. Maskesiz gelen ziyaretçiler içeri alınmazken, giriş kapısında vatandaşların ateşleri ölçüldü. Park çevresine ise ziyaretçilerin kullanması amacıyla dezenfektan kutuları konuldu. Ormanya’ya gelen aileler doğa ile iç içe olmanın tadını çıkardı.
koronavirüs önlemleri kapsamında kapatılan doğal yaşam parkı 'Ormanya', normalleşme süreciyle birlikte kapılarını ziyaretçilere açtı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nce, 2018 yılında 4 bin dönüm alanda kurulan Avrupa'nın en büyük doğal yaşam parkı 'Ormanya', koronavirüs önlemleri kapsamında kapatıldı. Hayvanat bahçesi, doğal yaşam alanı, yürüyüş ve bisiklet parkurları ile kamp alanları, 26 kilometrelik yürüyüş ve bisiklet parkurları, çadır ve karavan alanları bulunan Ormanya’da, küçük evlerin bulunduğu 'Orman Köy' çocukların ilgisini çekiyor.

Koronavirüs önlemi kapsamında kapatılan ve sadece Ormanya görevlileri ile veteriner hekimlerin dönüşümlü olarak çalıştığı doğal yaşam parkı, bugün kapılarını ziyaretçilere açarken, koronavirüsle ilgili tüm tedbirler alındı. Maskesiz gelen ziyaretçiler içeri alınmazken, giriş kapısında vatandaşların ateşleri ölçüldü. Park çevresine ise ziyaretçilerin kullanması amacıyla dezenfektan kutuları konuldu. Ormanya’ya gelen aileler doğa ile iç içe olmanın tadını çıkardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.