OLŞEN, EBELER HAFTASINI KUTLADI

Asayiş 29.04.2015 - 10:16, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

OLŞEN, EBELER HAFTASINI KUTLADI

AK Parti Milletvekili adayı Müge Olşen ve AK Parti kadın kolları üyeleri Ebeler Haftası kapsamında ebeleri ziyaret etti.

Milletvekili adayı Müge Olşen ve AK Parti kadın kolları üyeleri Ebeler Haftası kapsamında ebeleri ziyaret etti.    Adalet ve Kalkınma Partisi Kadın Kolları Başkanı Emel Kasapoğlu, Milletvekili adayı Müge Olşen ve AK Parti kadın kolları üyeleri Ebeler Haftası kapsamında etkinlik düzenledi. Olşen ve AK Partili bayanlar önce Başhekim Bahattin Koç'u makamında ziyaret etti. Koç'tan çalışmalar hakkında bilgi alan Olşen, hastane de yapılan çalışmalar için başhekimi tebrik etti. AK Parti iktidarının sağlık sektöründe önemli hizmetleri olduğunu vurgulayan Olşen "İnşallah bu dönem daha çok yatırımlar yapılacak" dedi. Necati Çelik Devlet Hastanesi Doğum servisini ziyaret eden Olşen doğum yapan annelerle sohbet etti ve onları tebrik etti. Olşen Ebeler Haftasını kutlayarak ebelere çiçek verdi. 
AK Parti Milletvekili adayı Müge Olşen ve AK Parti kadın kolları üyeleri Ebeler Haftası kapsamında ebeleri ziyaret etti.
Milletvekili adayı Müge Olşen ve AK Parti kadın kolları üyeleri Ebeler Haftası kapsamında ebeleri ziyaret etti. 
 
Adalet ve Kalkınma Partisi Kadın Kolları Başkanı Emel Kasapoğlu, Milletvekili adayı Müge Olşen ve AK Parti kadın kolları üyeleri Ebeler Haftası kapsamında etkinlik düzenledi. Olşen ve AK Partili bayanlar önce Başhekim Bahattin Koç'u makamında ziyaret etti. Koç'tan çalışmalar hakkında bilgi alan Olşen, hastane de yapılan çalışmalar için başhekimi tebrik etti. AK Parti iktidarının sağlık sektöründe önemli hizmetleri olduğunu vurgulayan Olşen "İnşallah bu dönem daha çok yatırımlar yapılacak" dedi. Necati Çelik Devlet Hastanesi Doğum servisini ziyaret eden Olşen doğum yapan annelerle sohbet etti ve onları tebrik etti. Olşen Ebeler Haftasını kutlayarak ebelere çiçek verdi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.