LASTİK İŞ

ÖLDÜREN İHMAL

08.04.2017 - 13:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖLDÜREN İHMAL

Halıdere’de geçtiğimiz gün meydana gelen olayda 25 yaşındaki Hediye Güngör evinde doğal gaz zehirlenmesi sonucu hayatını kaybetmişti. Doğal gaz kombisinin yatak odasında olduğu belirtildi.

Halıdere'de Hediye Güngör doğalgazdan zehirlenerek hayatını kaybetmişti. Eşini işe, çocuğunu da anneannesine gönderen Hediye Güngör (25) akşam saatlerinde ailesi tarafından arandı ancak ailesi Güngör'e ulaşamadı. Eve geldiklerinde doğal gaz kokusu alan ailesi Hediye Güngör’ün cansız bedeni ile karşılaştı. YATAK ODASINDA KOMBİ Evlere doğal gaz takılmada Kombinizin takılacağı alanı önce yetkili firma mühendisi kontrol ediyor ve projesini çizdikten sonra montaj ettiriyor, sonrada gaz dağıtım firmasına ait mühendisler gerekli tüm kontorolleri yaparak gazı tesisata veriyorlar. Tesisatta tehlike arz edecek en ufak bir yanlışta bile gaz dağıtım firması gazı açmazken Güngör ailesinin yatak odasında bulunan kombi genç bir annenin yaşamına mal oldu.    
Halıdere’de geçtiğimiz gün meydana gelen olayda 25 yaşındaki Hediye Güngör evinde doğal gaz zehirlenmesi sonucu hayatını kaybetmişti. Doğal gaz kombisinin yatak odasında olduğu belirtildi.

Halıdere'de Hediye Güngör doğalgazdan zehirlenerek hayatını kaybetmişti. Eşini işe, çocuğunu da anneannesine gönderen Hediye Güngör (25) akşam saatlerinde ailesi tarafından arandı ancak ailesi Güngör'e ulaşamadı. Eve geldiklerinde doğal gaz kokusu alan ailesi Hediye Güngör’ün cansız bedeni ile karşılaştı.

YATAK ODASINDA KOMBİ

Evlere doğal gaz takılmada Kombinizin takılacağı alanı önce yetkili firma mühendisi kontrol ediyor ve projesini çizdikten sonra montaj ettiriyor, sonrada gaz dağıtım firmasına ait mühendisler gerekli tüm kontorolleri yaparak gazı tesisata veriyorlar. Tesisatta tehlike arz edecek en ufak bir yanlışta bile gaz dağıtım firması gazı açmazken Güngör ailesinin yatak odasında bulunan kombi genç bir annenin yaşamına mal oldu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.